Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
24 czerwca 202121Ch0sen37 pisze: Jak z iv retardów? Da się z tym gównem spowalniającym uwalnianie?
Dostałem 200 iv Tramu w szpitalu i nie było różnicy
Jak chodzi o wjazd to lepiej skruszyć, a nie rozgryzać bo szkoda zębów
26 czerwca 2021krzychv pisze: Czy powyżej jakiejś dawki nie działa? Okolo 16:30/17 przyjąłem 750mg w kroplach, o 18 30 jeszcze jakieś 300mg i w sumie nic ciekawego nie czuje. Zdrzemnąłem się między 17 a 18
U mnie o Oxy i mocniejszych nie ma mowy. Nie mogę zaprzestać całkowicie Tramalu. W ciągu jestem od 7 lat z małymi przerwami i po trzech tygodniach poddałem się ostatnio.
15:45 300 koda syrop (dlatego chwilę później, żeby T się rozpuścił w gorącej wodzie)
17:00 200 tramal
17:40 1,5mg klona
Sedacja, nawet nie swędzi. Nootropy robią jednak swoje, bo potrafiłem się jeszcze parę miesięcy temu, gdzie w miedzyczasie nie brałem Tramalu, 600-tką porobić się przepysznie. A teraz sami widzicie. Ide po piwo pod tego klona. Ahoj przygodo.
Nie przeginaj tylko a wszystko z czasem dostaniesz
Zanim mi dali trampka to przechodziłęm to samo dicloduo,dicolfenaci, zastrzyki w biodra, i mówiłem że nie pomaga, w końcu baba się wkurwiła i dała doretę, ale nie bierz dorety bo ma parasyf i ci wątrobę zniszczy jak mi kiedyś, powiedz jak już wyprubuje na tobie wszycho to powiedz że chcesz tramal krople bo masz problemy z wątrobą, a najlepiej e-wizyta trafiona
albo ortopeda prywatnie i 2 butle 96 ml powodzenia
a ja na lajcie wczoraj przespałem 25 godzin, uwielbiam pospać po trampku jak schodzi, nie mogłem się odlać za chuja, niewiem ile wlałem w siebie ale jakieś 1,8 grama do tego jakieś 225 kody i już panika przecież wypiłeś 4,5 litra wody, 1 litra redbula, pęcherz ci pęknie, panika różne pozycje co mi pomogło pod sam koniec to zmiana pozycji opieranie rąk o ściane i do wanny parę kropel poszło, potem na siedząco, potem miska i oparcie o szafkę i takie mixowanie, po jakiś 3 godzinach mi się udało mi się odlać, rano się nieciekawie czułem ze względu na ten syfgwajakol mówię a dzisiaj piję, i ciągle mi coś odpluwałem z żółądką jakaś maź żółta, wypiłem piwo, w chuj sie cofło, zacząłem drugie, jak pobiegłem hafta puścić, nigdy takiego ciśnienia rzygania nie miałem, potem smak soli w ustach, mówię kurfa, strułem się czymś, po czym wziąłem 6 węgli aktywnych i poszedłem spać na 26 godzin, dzis się obudziłem narazie poszlo 475 mg trampka i czuję się fajowo, aczkolwiek punkt apteczny mnie chyba robi w chuja z lekami bo wziałem 4 mg Afobamu i go nie czuję, jakby puste tabsy, neurol też, jakby placebo, za kodę podziękuję, sedowała mnie do trampka a kupiłem 4 paki 16-stek, zaraz psik psik i się lepiej poczuję, staram się już tyle nie pić by nie wpaść w panikę i nie jeść albo minimalnie bo za dużo ważę, czy mogę SUDAFED walnać do trampka? A co jest najlepsze przed chwilą poszedłem się odlać normalnie po dawce 475 mg lol jest sam w szoku i już sposób mam na odlewanie 7 godzin wczoraj kombinowałem aż wymyśliłem
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".