Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
userd morze tramal z Chin na kilogramy :-) zrobimy zrzutę ,na pewno się jeszcze ktoś dołoży
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez Hanka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
ile max butli tramalu 96 ml może przepisać lekarz na jednej bibule?? dwie?

dwie czy 5?
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
WildMonkey pisze:
Heh też wolę tramal, najlepiej z klonami
z midazolamem :heart: tylko skąd wziąć :(
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Kiedyś było łatwo a teraz to już sam nie wiem :-/
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1800 / 19 / 0
Dzisiaj mija trzeci dzień od wzięcia ostatniej dawki Tramalu po krótkim bo ok tygodniowym ciągu. I pomimo wzięcia wczoraj sporej dawki Kodeiny bo 750 mg -ostatnie 300 mg o 21 wieczorem to dzisiaj rano wstałem tak chory, że do pracy nie mogłem pojechać... :-/ Musiałem wziąć urlop bezpłatny, obudziłem się dzisiaj gdzieś o godzinie 12 zasmarkany jak gówniarz i z fatalnym samopoczuciem, sam już nie wiem czy to choroba czy objawy odstawienne. Niedawno wróciłem z Apteki z trzema Antidolami i jakimiś lekami na przeziębienie, właśnie wypiłem Kode i zaraz się okaże jaka jast diagnoza.
Nie mogę sobie wybaczyć dlaczego nie zszedłem tak jak trzeba z dawki tego Tramalu, naiwnie łudziłem się, że jakoś to będzie, ważna była dana chwila w której chciałem się ujebać i teraz ponosze tego konsekwencje.
Zastanawiam się znowu nad rzuceniem tego w pizdu (nie śmiać się) bo te skręty fizyczne i psychiczne tak dotkliwe zimą mnie wykończą ;]
Rozważam znowu wizyte u Psychiatry w sobote ale z tym to jest tak, że gdy czuje się fatalnie to chce się leczyć a gdy jest dobrze to odkładam leczenie na później :nuts: Zobaczymy czy przełamie wstyd :mellow:

PS: Mija niecałe 10 minut od wypicia 450 mg Kodeiny i już czuje się prawie dobrze a to znak, że jestem zdrowy tylko mam skręta. Kto tego nie zaznał ten się nie dowie jak boli zejście od razu do zera z Trama po zjedzeniu 11 gram w miksie z Kodą w tydzień. Aż strach pomyśleć jak wygląda skręt po Helupie 8-(

PS: Nie wiem jak Wy ale mi jest zimą zawsze strasznie zimno, ciągle chodze przeziębiony bo raz czuje gorąco a za chwile trzęse się z zimna. Przejebane
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
(...)
Nie mogę sobie wybaczyć dlaczego nie zszedłem tak jak trzeba z dawki tego Tramalu, naiwnie łudziłem się, że jakoś to będzie, ważna była dana chwila w której chciałem się ujebać i teraz ponosze tego konsekwencje.
(...)
Tu jest diabeł pogrzebany. A dokładniej mówiąc diabelskie właściwości tramadolu.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="userd"]
PS]

Jeśli schodzimy z Tramalu to też jest nam zimno, to jeden z objawów którego najbardziej nie lubię. Można się schować w najcieplejsze miejsce a chłod bije nadal od wewnątrz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
WildMonkey pisze:
po co ci avio do tramalu ?
Żeby nie rzygać po chwilach boskiej przyjemności z Tramcem. Sam teraz już nie wiem, czy decydować się na kolejną przygodę, bo te całodzienne bełty doprowadzały mnie do szału i przy okazji ryły psychę.
userd pisze:
Rozważam znowu wizyte u Psychiatry w sobote ale z tym to jest tak, że gdy czuje się fatalnie to chce się leczyć a gdy jest dobrze to odkładam leczenie na później ]
A dlaczego się pukasz w łeb? Ja mam identycznie :-D
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ferd dobrze mówi %-D Przeszedłem podobną drogę i kiedyś trudno było mi zostawić te 500 do 1000 mg na zejście, liczyła się tylko faza która pod koniec ciągu i tak była wątpliwa. Teraz wiem, że nawet 100 mg na zejściu potrafi postawić na nogi.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1800 / 19 / 0
Objawy odstawienia Tramalu bardzo mnie zniechęciły do tej substancji. Mam nadzieje, że więcej już go nie wezme. Prawda jest taka, że tylko pierwsze kilka razy z Tramalem są fajne a potem to trzeba już miksować z Kodą, benzosami walić końskie dawki a i tak nie jest tak dobrze jak bym tego oczekiwał. Branie dawek 1 g w zwyż to przecież jest jakieś nieporozumienie. Najwięcej to wziąłem 1,6 g tego shitu. A w poprzednim ciągu nawet 2 g do tego sporo klonów, do dzisiaj się ze mnie w pracy śmieją, że na początku roku coś mi odjebało i odpierdalałem przez tydzień. %-D
Za każdym razem po zabawach z Tramalem moja psychika się rozpadała na kawałki, dostawałem takiej deprechy, że nic tylko się zajebać. Nie chce już tego ;]
Zablokowany
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.