e: jebnalem 900 , ale ta alpra od ostatniego razu słabo dziala , :( ale ciekawe co da 11 mg z 900 kody :> jutro bede mial swoje swieo heh pozdro ;) ( coraz lepiej sie robi chyba nie bedzie zle)
jeszcze jeden e : kiedys przed robota walnalem 2 mg alp , po ok 4 h 600 z thio i bylo wyjebenie , eufori jako takiej brak ale bylo słodko :) zreszta eufori wogole brak na srednia faze wale 900 mg wiec i tak chujnia
kurwa kolejny e : 100 post !!!! :> wszyscy mnie lubia ja was ez , wjebaliscie mnie chuje w dragi sesese
Dzisiaj poszło najpierw 450mg kody (normalnie 600mg robi średnio, żeby było mocno potrzeba 750-900mg). No ale koda jest kapryśna i te 450mg zadziałało ślicznie :) Jak pierwsza euforia zaczęła spadać - łyknąłem tabsę lexotanu (Bromazepam) 3mg, faktycznie porządnie podbiło sedację, za to skutecznie zabiło resztki eufiorii. Jak Bromazepam się porządnie załadował, stwierdziłem, że trochę alkoholu to niegłupi pomysł będzie, więc na razie wypiłem jedno mocne piwo, zaraz otworzę jeszcze żywczyka portera (kurwa, kocham to piwo! 4zł/9,5% i w dodatku jest pyszne. :) Póki co, alkohol fajnie poprawił nastrój :)
EMP dobrze mówi, tylko ja nie mam eufori po kodzie, może raz czy dwa miałem, ale leciutką.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.