"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
06 marca 2020pomasujplecki pisze: Ibuprofen niby mniej katuje wątrobę niż paracetamol ale jest strasznie jelito i żołądkozerny. Ekstrakcję lepiej na antidolu robić ale jako niedzielny ćpun myślę że najprościej zjeść już ten thiocodin z sulfosyfem i nie tracić czasu na ekstrakcję ktore w domowych warunkach nie są stuprocentowe. Leki osłonowe na żołądek z grupy ipp wyraźnie łagodzą objawy owrzodzeń.
Jakbym mial jezdzic po lekarzach po recepte dwa czekac az z Anglii przysla lek po prostu robie ekstrakcje z Antidolu 15 i juz.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
05 marca 2020Vratislav pisze: Jest jeszcze Nurofen Plus. Cena podobna do Antka, 153 mg kody w opakowaniu. Ibuprofen jeszcze słabiej rozpuszcza się w wodzie niż paracetamol więc przy odrobinie wysiłku można by uzyskać bardzo czysty ekstrakt kody. Jest też Neoazarina, ale nie wiem nic na temat jej szkodliwości.
Neozarinę żarłam przez ok. 2 lata. Nie tak często, jak Thioco, ale tak co 2-3 dni. Neo ma znośny smak tabletki - dobrze jest zagryzać Thiocodin Neoskami. Ale na dłuższą metę wolę ciepać ekstrakcje z Antidolu - to chyba najlepsze, co mogę teraz zrobić, chcąc walić kodę z jak najmniejszym kosztem dla zdrowia.
Nie chcę nic na reckę, nie przepadam za byciem szczerą w stosunku do lekarzy - wolę już zapłacić swoje i być szczera w stosunku do pewnych miłych ludzi, którzy są w stanie zastąpić lekarzy
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.