Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
10/20 mg hydroksyzyny 1.5 h przed
60/90 mg DXM 2h przed (nie wiem za dużo o połączeniu hydroksyzyny z DXM)
Trochę paracetamolu (~500 mg, to co zostaje po ekstrakcji)
300 mg kody (150 mg z thiocodinu)
Macie jakieś cenne uwagi co do tego?
Kiedyś dawno temu to jak brałem to dzień wcześniej się zdexić to koda na drugi dzień lepiej działała, mocniej.
Tego samego dnia też można wziąść jakąś małą dawkę, odczekać i przywalić.
Kawa wzmacnia efekt euforyzujacy.
hydroksyzyna 25mg na swędzenie bo to dawka dla psa /kota na sylwestra.
Można dodać benzo, będzie bardziej sedatywne.
Z prega, baklo, Tramalem też się dobrze łączy.
Dawki DXM pod wagę i tolerke musisz sam wiedzieć/przeliczyć żeby było dobrze.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.