Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Ja raz nie bralem dwa miesiace i jak zazylem 2x10 sciupralem sie jak szmata w mieszkaniu u dilera heroiny.
trampek to jest przezytek, dziala slabiej od kody.
Na codzien jem jeszcze 450mg pregaby, 20mg rolki, 1.5mg alpry one wszystkie raczej wywalają cały enzym z wątroby ??
Mam jeszcze wellbutrin, olanzapine, sulpiryd, bunondol trawa i hasz.
Kiedyś też podbijałem DXM ale słabo ten mix lubiłem. Grejpfruty działają ale podbijając Alpre 2 krotnie, nie kode więc prosiłbym o porady?
Pozdrawiam :)
Ponadto popularne jedzenie na pusty bęben jest głupie (ja i samo głodzenie się, bo niby osłabiony organizm mocniej jebnie) - bo powstrzymujecie pracę układu pokarmowego. Jedzenie kilka razy dziennie małych posiłków jest nie tylko zdrowsze, zmniejsza bebzon } przyśpieszając metabolizm, jak i zwiększa metabolizm cyp2d6.
Pieprz ma sens w miksie różnych wzmacniaczy zmniejszając % metabolizowanej kodeiny do postaci norkodeiny
A jedynym induktorem cyp2d6 dostępnym w Polsce jest dexometosan, który jest na zespół addisona - ale nie martwcie się jak już rozjebiecie sobie opiatami nadnercza i wasz organizm przestanie (lub znacznie zmniejszy) produkcję hormonów stresu to będziecie stale dostawali - co nie jest cool, bo gówno same w sobie daje rush jakby jebnąć czystą adrenalinę. A opioidy wywołują hypogonadyzm bardzo łatwo.
A i nie zapomnijmy o
+modulatory odpowiedzialne za glukoronidację (mogłem jebnąć się z pisownią) załatwią sprawę również w dużej mierze.
p.s. próbujcie z tymi kroplami walerianowymi, indukcja cyp2d6 działa dobrze.
Post przeniesiony z wątku ogólnego, user otrzymuje za niestosowanie się do zaleceń w w/w wątku aby tematykę wzmacniania działania 1) kierować w dedykowanym wątku 2) nie wałkować w kółko powtarzając wciąż te same treści, pytania, odpowiedzi itp. - GG Allin
10 lutego 2020GG Allin pisze: Co do zwiększenia działania kodeiny to zwróćcie uwagę na dietę, np. wszelkie cytrusy (począwszy od lemoniady, przez mojito i sok pomarańczowy po grejpfrutowy - raus) itd. wpływają znacząco na działanie (np. wszystkie cytrusy mają zdolność do spowalniania cyp2d6 - z tym, że grejpfrut po prostu znacznie mocniej).
Z tego co pamietam grejp wzmacnia dzialanie wielu lekow, no i kody rowniez
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Wydawało mi się, że to common knowledge/wiedza powszechna pośród kodziarzy
ps. sama inhibicja cyp26 wpływa różnie na różne leki, czasem zwiększając efektywność (np. wzmacniając przemianę DXM>DXO czy potęgując działanie alprazolamu), a czasami zmniejszają (np. jak w przypadku kodeiny, gdzie blokuje się metabolizm tego pro-drug/pro-leku do aktywnej formy jaką jest morfina) - radzę poczytać nim się człowiek odezwie.
I przestańcie już powielać te mity o wyrabianiu receptorów i innym szajsie, mamy 2020 rok, mamy książki, internet, fora, FAQ, zbiory wiedzy, różne zagraniczne stronki o drugach, kanały na youtube. Nie ma usprawiedliwienia dla powielania mitów i źle zinterpretowanych informacji.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.