-San Pedro
-Cebil
-LSD/MDA/2C-B (dla mnie to rarytas)
-prawdziwa feta (sorry ale musiałem ;])
A psychodeliki biorę najrzadziej...
#mops
Zdarzyło się też dużo nootropów i peptydów (BPC-157, NAA Selank i Semax) z USA, które w tamtym czasie były w sumie nowością.
Zamierzam kupić jeszcze fiolkowane GHB, midazolam, diazepam, klona i MDAI (wszyskie poza ostatnim już widziałem na torze).
Poza tym na pewno rarytasem będzie dla wielu czysta (naprawdę czysta, która przeszła przez EnergyControle, a nie to co tu piszecie "top quality polska kokainenen :)))", "kolubijskie złoto, no mówie wam zajebista jazda była") 95% kokaina i 98% DMT, ale według mnie to kwestia ceny i dobrego reasearchu. Zreszta właściwie wszysko co wpierdalam to dla większości (jebanych sebixów i zwraczałych rc śmieci) będzie jebany rarytas, bo zawsze wale legitne dragi, z analizami albo wartosciowe RC które bardzo mnie zaciekawiło mechanizmem działania, też przede wszyskim czyste, nie jak to ścierwo co jest teraz na rynku.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.