Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Podobno klefedron (4CMC) uzwierzęca seksualnie. Ja po klef miałem lekko podwyższony popęd seksualny ale zostawał on raczej w głowie i byłem w stanie go kontrolować.
  • 49 / 8 / 0
08 czerwca 2022cancelotti pisze:
Kryształ pamiętam jako rozdzierającą empatię, która niektórym kazała opowiadać caly swój życiorys ledwo znanym osobom. Teraz tak, ludzie są różni, więc pewnie znajdą się nieświadomi homoseksualiści lub bi, którym słowa nie wystarczą i idą dalej o krok.
Nie trudno to sobie wyobrazić. Hamulce puszczają, człowiek czuje się swobodny jak nigdy w życiu i voila! Mamy seks oralny dwóch mężczyzn.
To kupuję, to brzmi jak dobre wytłumaczenie. Ludzie czynu można by rzec xD Takich szanuję, co to robią, a nie tylko gadają xD
  • 990 / 238 / 0
28 stycznia 2023TcHawiCa0mi0siada pisze:
Podobno klefedron (4CMC) uzwierzęca seksualnie. Ja po klef miałem lekko podwyższony popęd seksualny ale zostawał on raczej w głowie i byłem w stanie go kontrolować.
niby daje sporo dopaminy, ale w zyciu nie miałem efektu takiego jak piszesz., Zezwierzęca seksualnie to alfa, meta, dobra feta, nawet 3-CMC juz lepiej. :) Ja to wolałem sobie siedzieć i np w coś pograć. W ogóle to nie odczynnik nie dla mnie. I dobrze bo to syf i gunwo.
  • 2 / / 0
Ja mam pytanie. Jem już trochę ale ostatnim czasie dostaje ładne bryły ale trudno się kruszą ( na początku) i właśnie wtedy kawałki kryształu dużo światło odbijają nie wiem tak powinno być czy to wysokiej jakości szkło czy coś innego bo jak coś innego to wpierdalam dalej jak nie to co?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.