Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
19dbwa10 pisze:Witam :D
Słowem wstępu:
Ostatnio z kumplem wzięliśmy aco. On wziął 20 tabsów, ja 30.
Po 3/4 godzinach obydwoje nie mieliśmy żadnego tripu. Postanowiliśmy odważnie wziąć jeszcze po 10. Lecz tym razem również nic. Koło 2 lub 3 położyłem się spać, kumpel zaczął wariować. Mnie oczywiście nic nie doszło i bezproblemowo zasnąłem.
I teraz pojawia się moje pytanie. Co stało się z 600g DXM?
Dodatkowo powiem że poptrzedniego dnia też braliśmy lecz trip dla mnie był, co tu dużo mówić, chujowy. Wszystko mnie swędziało, czułem że spuchły mi wargi i ręce i ogólnie było nie za ciekawie.
Wyjechało do Warszawy, znalazło prace i założyło szczęśliwą rodzinę.
Logu pisze:W aco nie ma kody,tylko dekstrometaforan.I gwarantuje że to zawszę działa.
Nie rozumiem jak to mogło się stać naprawdę musisz być robotem,cyborgiem.
I czy na pewno 600g a nie mg?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.