Mam taka sytuacje, ze mam laske z innego miasta gdzie jest na mnie ciety jej byly z paroma jego przydupasami, chcialbym im dac lekcje pokory, ale na trzezwo nie dam rady 2-3 (a nawet 1 jak jest duzy
ps. nie jestem dresem
ps2. wiem ze moge ich dojechac ze swoimi kolegami ale pozniej sam dostane i krag sie zamyka hehe
Polecam sztuki walki i generalne dbanie o kondycję.
Edit: chyba , ze bierzesz pod uwage jakis sprzet, ktory ci moze dac duza przewage w walce z kilkoma facetami - tu moga pomoc kastety od biedy. Ale ja bym polecal palki teleskopowe. Jak juz idziesz na hardkora to jakies noze (tu juz trzeba sie tym umiec poslugiwac), ale wtedy wez pod uwage, ze mozesz poniesc ladne konsekwencje jak sprawa trafi na paly. No i mozesz tez stracic noz, gosciu go przejmie i masz przejebane.
Sam nie jestem żadnym fajterem, tfu tfu, jedna ze mnie wielka pizda w tej materii, ale ten temat i poszukiwania magicznego eliksiru asterixa to dla mnie wielka pomyłka.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.