Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
diesel pisze: A stad ze jak sie ma wrazliwe bebechy to sie mozna klopotow nabawic.
x = x
Podwyższona nadwrażliwość wynika właśnie z jedzenia na pusty żołądek. Po zjedzeniu na pełny można nabawić się niestrawności i niemiłych akcji z oddawaniem naturze, co niegdyś zostało z niej bezczelnie urwane. Kurwik ma rację - ayahuascę na pusty i to po srogim poście. Grzyby można tak z 3-4h po posiłku śmiało jeść, ale i tak nalepiej na pusty. Ekonomia to raz, a dwa, najwięcej tego co chcemy wchłania się i jedzie windą prosto do góry. Przez pierwsze kilka godzin podróży i tak nie odczuwa się głodu czy osłabienia, więc raz na jakiś czas pusto żołądkowe grzyby są w sam raz.
@Elwis dobry jesteś z tym miastem. Oj wolałbym w mieście nie jeść. Na domówce ok, ale nie pośród ludzi, ni chuja. Chyba, że w nocy, to już sprawa inna, mniejsze tłumy i mniejszy przypał. A i tak najlepiej jest albo w lesie za dnia, albo przytulnie w nocy pod kołderką
Gizmo pisze: A mi się wydaje że Diesel pisał o wymiotach bólach żołądka i nudnościach dobrze cię zrozumiałem?
pilleater pisze: dobry jesteś z tym miastem. Oj wolałbym w mieście nie jeść. Na domówce ok, ale nie pośród ludzi, ni chuja.
x = x
Psychodeliki pod kołderką? No bez jaj ;x
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Zbigniew pisze: Miasto jest fajne. Opuszczone budynki, kościoły, mosty, wiadukty. Miasto jest spox.
Psychodeliki pod kołderką? No bez jaj ;x
Gizmo pisze: A mi się wydaje że Diesel pisał o wymiotach bólach żołądka i nudnościach dobrze cię zrozumiałem?
Kiedys jadlem niektore "rzeczy" na pusty z koniecznosci i wydaje mi sie ze mam nadzerki w zoladku przez to :-(
Dr. Johnson
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.