Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
diesel pisze: A stad ze jak sie ma wrazliwe bebechy to sie mozna klopotow nabawic.
x = x
Podwyższona nadwrażliwość wynika właśnie z jedzenia na pusty żołądek. Po zjedzeniu na pełny można nabawić się niestrawności i niemiłych akcji z oddawaniem naturze, co niegdyś zostało z niej bezczelnie urwane. Kurwik ma rację - ayahuascę na pusty i to po srogim poście. Grzyby można tak z 3-4h po posiłku śmiało jeść, ale i tak nalepiej na pusty. Ekonomia to raz, a dwa, najwięcej tego co chcemy wchłania się i jedzie windą prosto do góry. Przez pierwsze kilka godzin podróży i tak nie odczuwa się głodu czy osłabienia, więc raz na jakiś czas pusto żołądkowe grzyby są w sam raz.
@Elwis dobry jesteś z tym miastem. Oj wolałbym w mieście nie jeść. Na domówce ok, ale nie pośród ludzi, ni chuja. Chyba, że w nocy, to już sprawa inna, mniejsze tłumy i mniejszy przypał. A i tak najlepiej jest albo w lesie za dnia, albo przytulnie w nocy pod kołderką
Gizmo pisze: A mi się wydaje że Diesel pisał o wymiotach bólach żołądka i nudnościach dobrze cię zrozumiałem?
pilleater pisze: dobry jesteś z tym miastem. Oj wolałbym w mieście nie jeść. Na domówce ok, ale nie pośród ludzi, ni chuja.
x = x
Psychodeliki pod kołderką? No bez jaj ;x
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Zbigniew pisze: Miasto jest fajne. Opuszczone budynki, kościoły, mosty, wiadukty. Miasto jest spox.
Psychodeliki pod kołderką? No bez jaj ;x
Gizmo pisze: A mi się wydaje że Diesel pisał o wymiotach bólach żołądka i nudnościach dobrze cię zrozumiałem?
Kiedys jadlem niektore "rzeczy" na pusty z koniecznosci i wydaje mi sie ze mam nadzerki w zoladku przez to :-(
Dr. Johnson
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?