Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 716 / 75 / 22
Po stymulantach nie wiem czy się nada, bo jedyny jaki ostatnimi latami zażywałem to yerba mate ;)
Jednak magnolia, jak gdzieś wyczytałem, może wzmacniać działanie benzodiazepin (czyli np. rolki). Spróbowałem wraz z odwarem z garści damiany i poczułem wyraźny chill-podniesiony nastrój. Z pewnością wzmocniła działanie damiany, bo znam działanie damiany i różnica była. Jednak bez fajerwerków, ale zawsze cóś. Będę miał w piątek etizolam, to wytestuję - z i - bez magnolii.
  • 5 / / 0
fenibut. Kup sobie, tylko to bierzesz jak naprawde musisz gibona i w kime. Nie mozna brac wiecej niz gr na tydz. Ale ladnie sie po tym spi
zmieniłem się ?
  • 1864 / 698 / 0
Valerin Sen z tych bez recepty ma chyba najlepszy skład, bo tak to tylko chmiel+melisa i valeriana. ja planuje taki ogólnie dostępny mix nasenny przy detoxie od mj, 200mg 5-htp + 5mg melatoniny i pare tabsów valerinu sen, zobaczymy jak zadziała.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 3649 / 994 / 2
podpisuje się pod ta waleriana. Zawsze można mix ziół: kozłek lekarski, maczek kalifornijski i Passiflora
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 2278 / 276 / 3
Hmm... difenhydramina. Apap Noc. 3 Takie i nawet nie wiesz, kiedy zasypiasz. Nie działa ze stimami.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 1931 / 316 / 0
choligrip noc zawiera prometazyne
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
I to jest chyba najlepszy protip w tym temacie.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 167 / 1 / 0
Choligrip na noc widzę, ze juz nie do dostania w aptekach, wszędzie brak na magazynie, szkoda, fajny lek
I know I dreamed you a sin and a lie
I have my freedom but I don't have much time
  • 5 / / 0
14 lutego 2017PEA pisze:
Hmm... difenhydramina. Apap Noc. 3 Takie i nawet nie wiesz, kiedy zasypiasz. Nie działa ze stimami.

Jak to??
  • 5 / / 0
Diphenhydramine stosunkowo mocne dzialanie, okolo 100 mg bardzo mocno usypia.
Ja na zwalce tego probowalem i jak na pierwszy raz wzialem za duzo, okolo 6 tabletek=350mg. Po 20 min. doslownie odlecialem, haloony takie, wrazenie takie jakbyśmy oposcili cialo i przygladali sie sobie jak spimy na lozku. Stan naprawdę, nie do opisania.. i tak jak mowie, za duzo na 1 raz, na nastepny dzien, wzialem chyba 3 tabsy, nie pomagalo zasnac, niestety. Lekkie haloony i znaczne obnizenie intelektu...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.