Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
97
11%
amfetamina
74
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 864

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
4-MMC, bezdyskusyjnie.
  • 631 / 103 / 0
Myślę że mi się zmieniało na przestrzeni ostatnich lat ale w ostatecznym rozrachunku to chyba zioło i LSD.
Zioło tak na codzień a LSD szanuję jako drag do wzięcia raz/dwa razy do roku i przeżycie tego tripa.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 160 / 11 / 0
Moje wynalazki odeszły w przeszłości.
Czychają nowe, takie jak 0,25g 5meodmt
A moim nalogowym codziennym narkotykiem jest kilka rz3czy.
Składają się one z alkoholu (piwa), benzodwudizepind oraz trawy.
Szczerze, od trawki trudno się uwolnić, zaczarowała mnie. Romansujemy długie miesiące 😆
  • 4 / / 0
Trudno wybrac ulubiony %-D
Ale gdybym juz miala wybierac to na 1 miejscu oxy🏆 zaraz za tym DXM i kwas
  • 1880 / 304 / 0
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2244 / 380 / 0
Roślina konopia indyjska i jej kwiaty marihuany.
  • 3 / / 0
Hoffmann style. Łąka, niebo, woda. Jakby tak jeszcze iść przez tę łąkę, trzymając za rękę partnerkę życiową, położyć się na łące i patrzeć w niebo. Czyste szczęście, Felix Felicis.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".