Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 135 / 22 / 0
Wysłac dziewczynę, grzeczną z wyglądu:) o wiele szybciej dostanie. Czy to u lekarza, czy w aptece.
  • 43 / 1 / 0
Mi dali dwie.bez ostatnio ;)

Chłopie, czuj się wyjątkowy. Jak nowych użytkowników nie powinno się warnować, tak z tobą nie wytrzymam. KAŻDY twój post to spam. Nie masz pojęcia o jakimś temacie, a jednak się wypowiadasz tylko po to, by nabić liczbę postów. Jeszcze częściej tracisz sens wypowiedz. '"Mi dali dwie.bez ostatnio" - nie potrafię tego zrozumieć, a to nie twój pierwszy post, z którym mam taki problem. Może ostrzeżenie pokaże ci, że hyperreal to nie śmietnik. Z poważaniem, Marlboro.
  • 2429 / 582 / 155
Jest na receptę, więc masz szczęście, że dostałeś bez ;-) Ale zwykle przepisują bez problemu, ja dostałam receptę na Tussipect ze względu na (sic!) ciągle za niskie ciśnienie :-D
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 399 / 0
rok temu miałem wysoką goraczkę, mocne przeziębienie, rodzinny mi przepisał syrop tussipect-tylko ostrzegł, że po łyżeczce 3xdziennie-bo jak to powiedział dosłownie "kopie", miałem mu ochotę odpowiedź, że tak kopie jak mocna kawa ;), pamiętam z czasów bez recepty-specjalnie mi efka nie podchodziła, bardziej jako używkę wolę pseudoefedrynę, ale potwierdzam, że nie jest ciężko dostać reckę na efkę od rodzinnego
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Ja kupuje normalnie jak acatar.
Ale kurwa często tego nie mają, gdzieś idzie na eksport chyba.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.