Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
Takie zycie, kazdy ma inny organizm
  • 292 / 31 / 18
Otóż to.
Ale lepiej dmuchać na zimne, czy jak to się mówi. Szczególnie jeżeli bierzemy opio.
Spoiler:
A nie jest miło budzić się w szpitalu po ataku padaczki, która zdarzyła się na oczach wszystkich naszych znajomych. Tak więc odpowiednie jedzenie i picie to minimum o czym należy pamiętać przy tramadolu.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 519 / 47 / 0
Wkurwia mnie generalizowanie skutków ubocznych.Tak jak koledzy powyżej napisali,że każdy organizm jest inny i ja się pod tym podpisuję.Stosuję od jakiegoś czasu tramca,2,3 razy w tygodniu.Nigdy dzień po dniu.Trzymam się dawek 400,w porywach zdarzyło się i 600 parę razy.Zazwyczaj ta dawke rozbijam na 2,3 razy.Zawszę zabezpieczam się klonem.Teraz najważniejsze: Wypijam ok 3 l wody i jem 5 zbilansowanych posiłków Uprawiam regularnie sport (oczywiście nie po tramcu).Forma fizyczna cały czas do przodu.Ciśnienie w normie.Puls spoczynkowy 48 uderzeń na minutę.Rekord w wycisku na klatę 140 kg.I co kurwa opio wrak? Hahaha.Od stycznia redukuję do 200 mg 2 razy w tygodniu,a później zero.Ale oczywiście na jakiś czas,bo nie mam zamiaru na zawszę tego rzucić.Dobry środek,ale najlepiej było by używać tego tylko podczas natłoku obowiązków,gdy wszystko się wali na leb.Nigdy nie spróbuję innych opioidow,bo to nie moja bajka.Tram pierwszy i ostatni.Pozdrawiam Kumatych
  • 3523 / 54 / 0
tramadol i Lyrica(pregabalina) jakieś przeciwskazania?Bardzo ciekawi mnie ten miks i dzisiaj zamierzam wypróbować.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1683 / 126 / 0
Jak wedlug was najszybciej wchodzi tramal bo ja osobiscie miedzy kruszeniem a polykaniem w calosci roznicy nie zauwazylem
  • 1360 / 179 / 0
Raczej nie. Jak jem tramadol to dorzucam benzo (glownie klon i lorafen, lub sam klon lub lorafen) plus 600mg pregabaliny. Samego tramadolu i pregabaliny nie brałbym, benzo jakiekolwiek wskazane. Jak się polozysz to noddy masz większe przy pregabalinie. Minusy to problemy z chodzeniem i zaburzenia widzenia, np. ciężko się czyta cos na necie

Jak wedlug was najszybciej wchodzi tramal bo ja osobiscie miedzy kruszeniem a polykaniem w calosci roznicy nie zauwazylem
Kruszone dzialaja szybciej. Niemożliwe żeby tabletki retard polkniete w calosci dzialaly tak samo szybko jak pokruszone/pogryzione
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 157 / 8 / 0
Poszedłem do lekarza po L4 i coś na zatoki. Stary babsztyl do zamówienia dołożył DORETA na ból głowy.
Nie patrząc na dawkę paracetamolu wziąłem 4tableteki po 75mg. Wiem, że dla Was to chuj, ale ja nie zbliżam się do tej grupy związków.
Pojawiły się efekty... jak ja kurwa nie lubię ludzi, ogarnia mnie takie wkurwienie i złość, że żółcią tryskałbym nawet na matki z dziećmi. Rozpierdoliłbym chętnie komuś system wartości, ot tak, bez funu.
kodeina w dawce 300mg dawała podobny stan.

Chociaż głowa nie boli.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
U mnie tramadol pokruszony rzeczywiście wchodzi szybciej, ale ten chujowy smak :-/ jest nie do zniesienia.Najlepiej wspominam kapsułki.Wchodzą szybko i nie pozostawiają okropnego smaku.+
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1683 / 126 / 0
Polecam rozdrobnic w karteczce zlozonej w kwadrat a potem wsypac sobie proszek na jezyk i szybko popic czyms, prawie nie poczujesz smaku
  • 134 / 18 / 0
WildMonkey pisze:
Tramadol i Lyrica(pregabalina) jakieś przeciwskazania?Bardzo ciekawi mnie ten miks i dzisiaj zamierzam wypróbować.
Polecam. Ja wziąem 400 mg tramca i 600 mg pregabaliny. Było inaczej, lepiej. Ciężko opisać słowami. Sam spróbuj, ale miks jest bezpieczny i fajny. Mi się morda nie zamykała tyle gadałem, a później jak się położyłem to też fajne odczucia.
Aha i pregabalina jest również lekiem przeciwdrgawkowym, ale w przypadku tramalu nie zapobiega padaczce, więc musisz się zabezpieczyć benzo. Lyrica działa na jakieś inne rodzaje padaczki, nie wiem dokładnie. Miłej fazy życzę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.