Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1957 / 230 / 0
Ty do mnie mówisz? Mi chodziło o Beta-BLOKERY, a nie Beta-Ketony :p. Nie mogłę się doszukać niczego o tej interakcji Już walnąłem i póki co żyję.

1.5h minęło i dopiero chyba się wkręcać zaczyna.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 950 / 41 / 0
A jaki bb? Możesz też napisać ilości substancji, które zjadłeś.
  • 1957 / 230 / 0
bisoprolol 2.5mg

BTW nie wchodzi mi na serce. Puls mam spokojny, raczej nic złego nie zrobiłem.

Tampka wziąłem 200mg, ale teraz już się zrobiło z niego 600 %D + 0.3 klonazolamu,10mg cetyryzyny, 2 piwa i mj.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Tramal retard po rozgryzieniu zadziala jak zwykly tramal? Bo kiedys czytalem ze to dziala tylko w przypadku Poltramu
  • 2538 / 215 / 0
Nie nie zadziała. Nawet jak go kurwa rozpuścisz ( również ten glut co powstał) to działa trochę inaczej od kropli ( najlepsze ) lub kapsułek.
  • 75 / 5 / 0
Hmmm... Wczoraj wysniffowałem gram hexenu,na sen zjadłem 250 hydroksyzyny,dziś rano poszło 50 hydroxyzyny+1,5mg alprazolamu( godzina 10 rano)około 15 zjadłem 650mg Tramalu i dojadłem kolejnymi 1,5mg alprazolu i opròcz lekko poprawionego humoru nic więcej nie poczułem gdy zawsze taka dawka robi mnie satysfakcjonująco. dziwna sprawa czy może mieć na to wpływ sniffowany dzień wcześniej heniek?
250mg clonazolamu-weed
  • 334 / 43 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Nie nie zadziała. Nawet jak go kurwa rozpuścisz ( również ten glut co powstał) to działa trochę inaczej od kropli ( najlepsze ) lub kapsułek.
Zależy co kto lubi, krople wchodzą szybko i są bardziej euforyczne w moim odczuciu. Znacznie szybciej też oczywiście puszczają.

Mi właśnie najbardziej odpowiada tramal SR najlepiej tak z gram. Wchodzi długo ale też zajebiście długo trzyma. Działanie jest też bardziej sedatywne. Doprawić szczyptą clona czy rolek i cały dzień nooda. Frajda jak za dzieciaka na wesołym miasteczku z watą cukrową, tyle że przed telewizorem.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 8 / 0
zjebalem, że prosilem o poltram :wall: .. Nastepna wizyta za dwanascie tygodnie a zostalo z 60 tab. Niecale pół opakowania. Rodzinna nieprzepisze, bo jest ogarnięta. Jestem bez hajzu, a benzo też na wyczerpaniu. Microdosing Poltramu(1 tab po obiedzie) i obejdzie się bez shizow? Bo chce odstawić obie substancje.(tzn benzo też) nie biorę długo, ledwo kilka dni ale szybko sie wpierdlalam. Proszę o przeniesienie ewentualne...i pomoc.
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 3854 / 312 / 0
Jak patrzycie na miksowanie Trampków Retard z flubromazepamem ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
@up tramca kiedyś mixowałem z klonem i z rolkami.
Z każdym benzo było podobnie- zagłuszało tramca. Minimalna ilość benzo (najlepiej rolek, klon za mocny) w przypadku większych dawek tramca (x>400mg) przejdzie.
Podsumowując lepiej oddzielnie się nacieszyć tymi substancjami, my opinion.
Jeśli chcesz skuteczny i zajebisty mix do tramca, to po wejściu (jakieś 2/3h po retardach) sobie zapal. Błogostan pokryje błogostan, i będzie do kwadratu.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.