Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 19 / 3 / 0
Lucifer płyniesz znowu?
Na głównej WP były 2 artykuły jaka to tragedia że ma recepty online można kupić T i trzeba coś z tym zrobić.
  • 1177 / 138 / 0
Płynę nie płynę, czasem zamówię te receptę od niego, ale teraz tylko oddaje kasę.
  • 2 / 1 / 0
06 lipca 2023Atropolamine pisze:
Doreta 75mg + 650 paracetamolu.Jak uważacie,ile można zjeść takich tabletek bez potrzeby ekstrakcji? mogę nawet przyjąć dużą dawkę paracetamolu,byle nie toksyczną jakos skrajnie.
Ja potrafiłem wpierdalac po 8 tych doret bez ekstrakcji przez jakieś pół roku i teraz zrobiłem wyniki wątrobowe i mam wszystko jak młody bóg
  • 2 / / 0
Jestem osobą z syndromem DDA. Od małolaty zaczęłam eksperymentować z alkoholem, kilka razy zdarzyło mi się też wziąć amfetaminę. Wiedziałam, że mam tendencje do uzależnień, czułam to aż za bardzo.
Wiązałam się z alkoholikami i narkomanami. Kiedy już miałam 2 dzieci i na koncie i 2 długotrwałe rozwalone związki ( czasami w tym czasie sięgałam po alkohol, raczej okazjonalnie, nie mogłam sobie pozwolić na picie ze względu na dzieci ), koleżanka dała mi dorete (75 mg + 650 mg). Poczułam taką lekkość, dla mnie stan nie do opisania.... Postanowiłam załatwić sobie większą ilość (najpierw z nielegalnego źródła, potem prosiłam rodzinnego o wypisanie "na rwę kulszową") Brałam codziennie 3 tabletki już potem, a kiedy potrzebowałam większej motywacji ( pisanie pracy magisterskiej) walilam już od 5 wzwyż - pomagało mi to się zmotywować).
Oprócz dorety biorę pregabaline 225 mg dziennie i sertaline 100mg( wiem że nie można mieszać ale już w pewnym momencie przestałam bać się tego co nie można). Mój psychiatra nie wie, że biorę dorete. Od jakiegoś czasu czułam coraz gorsze problemy z motywacją ( po pracy leżałam jak kłoda, spałam lub po prostu wegetowalam ). Nie wiedzialam już co mi jest ale podejrzewałam, że może doretka pomagać mi w tym stanie. Postanowiłam rzucić to. Najpierw zmniejszalam dawkę, aż zeszłam do 1,5 tabletki dziennie i odstawiłam. Okropny zjazd... W sumie po ciągu 2 letnim nie dziwne. Ale nie wezmę już tego, chociaż mam w torebce. Odstawiłam całkowicie kilka dni temu. Dziś miałam chyba najgorszy dzień, z 10 razy pojawiały sie myśli żeby wziąć chociaż połóweczke. Ratowałam się tą pregabaliną, ibupromem. Spróbuję żyć bez tego, stosować się do tego co mi psychiatra da tylko. Nie chcę brać benzo ( w chwilach najgorszego kryzysu brałam 2 tabletki dziennie, ale kończyłam po 2 tygodniach aby się nie wwalić jeszcze w to), nie pije alkoholu w ogóle.
Podsumowując: jestem DDA,współuzależniona i uzależniona od Tramalu. Ukończyłam terapię współuzależnienia, ale jest we mnie nadal coś tak bardzo autodestrukcyjnego. Chciałabym żyć normalnie jak nie dla siebie to dla dzieci. Ale serio nie wiem czy potrafię. Nie chcę już wchodzić w żadne związki, bo boje się że znowu spotka mnie to samo. A najgorsze jest to, że boje się żyć i nie mam siły by żyć.
Pozdrawiam

Przeniesiono ~ Atro
  • 39 / 10 / 0
Heya. Dobrze kminie ze trampek nie bedzie podchodzil pod te nowe restrykcje receptomatowe? Podlegac maja leki grup I-N lub II-N, substancję psychotropowe z grup II-P, III-P lub IV-P, lub prekursor kategorii 1... Wie ktos na 100%?
  • 964 / 17 / 0
W jakich dawkach tramadol poprawia nastrój oraz w mixie z czym oprócz narkotyków?
  • 109 / 31 / 0
@Up Oczywiście jak we wszystkim jest to kwestia osobnicza, jednak przede wszystkim istotne w tym wypadku jest czy miałeś/masz do czynienia z innymi opioidami i jak na nie reagowałeś i co w tym wypadku chyba najistotniejsze, czy obecna jest u ciebie tolerancja na nie, jeżeli oczywiście masz z nimi styczność.
Na moim przykładzie, stosowałem kodeinę w dawkach 240-480(najczęściej) bardzo regularnie, na tyle regularnie że stwierdzenie "codziennie" nie jest nadużyciem. I w takim wypadku tramal (u mnie w postaci kropel) sprawiał mi przyjemność (i to nie małą) w dawkach 150-250mg.

Jeżeli chodzi o mix to oprócz narkotyków to polecam dobrą muzykę, ale zapewne miałeś na myśli inne substancje niepsychoaktywne, które wpłyną na doznania to tutaj nie wiem, ale mogę zaryzykować stwierdzenie, że jeżeli nie miałeś styczności z trampkiem lub (a tym bardziej i) innymi opio to tramadol solo powinien wystarczyć aby dostatecznie poprawić Ci nastrój.
Pozdrawiam.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 59 / 6 / 0
Opłaca się robić ekstrakcję, jeżeli mam tylko 6 tabletek po 37,5mg Tramalu i 325mg paracetamolu każda?
  • 2535 / 594 / 0
Jeżeli to tylko taka jednorazowa wrzuta to się nie opłaca i ja bym zjadł bez ekstrakcji.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 633 / 153 / 0
Jak nie masz tego więcej, to nic się nie stanie. Tylko bez alko!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.