Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1602 / 1024 / 7
@Teabadger powiem tak: jeśli planujesz sobie jednorazowo zapodać tramadol rekreacyjnie i z tego co mówisz, to wnioskuję że nie masz jakiejś super tolerancji, to nic się nie stanie jak jednorazowo przyjmiesz tak dużą dawkę paracetamolu. Strzelam mniej więcej w dawkę ok 300mg, czyli grubo ponad 2 gramy syfu. Jedyne co może wystąpić, to mdłości, tu już zależy personalnie od tego kto ma jaki organizm.

Jeśli jednak planujesz przysiąść na dłużej niż dzień, to odradzam walenie Dorety bo będzie więcej mdłości, bebechy dostaną konkretnie w pizdę i generalnie nie warto sobie zdrowia psuć. Kłucie w boku przy częstszym używaniu mówi samo za siebie.

Nie pozostaje zatem nic innego, jak wykonać ekstrakcję żeby oddzielić jedno od drugiego.
Zasady takie same jak przy kodeinie ekstrahowanej z Antidolu, wiadomo że całkowicie się go z roztworu nie pozbędziesz, ale na pewno o niebo bezpieczniej niż przypadku jedzenia tabletek. 😊
  • 1653 / 298 / 0
Nie no, chciałem nowego doktorka wyczuć, na swoją "misterną bajerę" czy mi czystego trampka wypisze w razie co. Dał mi bez gadania alprazolam 1 mg 30 szt i Doreta 75 mg+625 parasyfu 90 tabsów. Ciekawe, czy DHC wypisze, co sądzicie %-D Najpierw zapytam się o czysty Tramal.
Co do Dorety, tak @CATCHaFALL to ma być weekendowa znajomość połączona z ekstrakcją i acetylocysteiną jako wspomagacz wątroby.
Powiem wam tak - po 375 trampka noody są zajebiste jak się tylko siedzi i "medytuje". Ale jak się coś robi, np. pracuje to super dodaje mocy, wyraźnie czuć komponentę SRI. tramadol +1 mg alprazolamu +6 mg bromazepamu i 150 mg pregabaliny = pizda MASAKRYCZNA. Thiocodin się chowa. Może wciągnę jeszcze 300 mg pregabaliny, w końcu dzisiaj sobota %-D
Oczy co rusz mi się przymykają z typowej opio przyjemności, a po jakimś czasie dostaję powera typowego dla tramadolu. Strasznie pojebany wynalazek, no i ta struktura... WTF.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 46 / 8 / 0
Nie mam dużego doświadczenia z tramadolem, ale jakbym chciał brać w formie Retard i tak jak np teraz mam tylko estazolam z benzo, zeby uniknac drgawek, to rozumiem że mimo wszystko muszę co jakiś czas dokładać po 1tab, czy wystarczy jak wezmę razem z Tramalem?
Edit/chodzi o to że jakby nie chciało mi się rozgryzać/rozdrabniać tabsow tylko brałbym retardy w większej dawce
  • 402 / 68 / 0
@laajt estazolam działa słabo przeciwdrgawkowo, załatw diazepam/klony a jak nie masz skąd i masz zamiar połknąć powyżej 400mg to weź tego estazolamu dużo więcej bo to benzo o profilu działania nasennego, przeciwdrgawkowo słabo działa więc jak coś to nafaszeruj się nim albo odpuść, może nie warto ryzykować.

estazolam 15min przed tramcem, który załaduje się po 1,5h-2h a esta po 50min.Dołóż po 5-6h kolejną dawkę esta bo krótko działa a tram grzeje 12h połknięty, pogryziony 8h.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2020 przez szakalcpak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 46 / 8 / 0
@szakalcpak Tak, wiem o tym, dlatego pytam. W dodatku krótkodziałające. Po prostu nie mam chwilowo jak ogarnąć innego. Ale dzięki, między wierszami wyczytałem, że będę musiał dokładać estazolam, żeby było w miarę bezpiecznie. Dzięki!
  • 1602 / 1024 / 7
@szakalcpak chyba troszkę przesadzasz?
Skoro słabo działa przeciwdrgawkowo, to nie każ mu się nim faszerować, bo to tylko spowoduje bezsensowną sedację i pójdzie spać.
Poza tym @laajt nie sprecyzował o jakiej dawce mowa.
Całe życie wrzucając 1g+ nie podkładałam benzo w ogóle i żyję, jak dla mnie ta cała otoczka jest troszkę podkoloryzowana. Ktoś musi być super podatny, żeby się padaczka pojawiła chyba. W sumie to lepiej zapobiegać, ale też nie ma co przesadzać i planować sto dorzutek estazolamu co parę h.

Nie ma innej benzodiazepiny, więc niech powie ile planuje wrzucić. Dobowa na ulotce mówi o 400mg, ale podejrzewam że ten próg jest nieco zawyżony dla bezpieczeństwa, bo i tam wiadomo że ludzie tego specyfiku biorą więcej.

Jeśli planuje się chwilowo pobawić to zapewne nic się nie wydarzy, a wrzucanie estazolamu w tym przypadku to już jego personalny wybór, na pewno nie zaszkodzi, ale nie przesadzałabym z dorzutkami.
  • 46 / 8 / 0
@CATCHaFALL Wrzuciłem 800mg teraz + 6mg, czyli 3 tabsy estazolamu. Nie kruszyłem, nie gryzłem, ani nie rozdrabniałem tramadolu, w formie retarda wziąlem.
Mam sporą tolerkę na benzo, niemniej jestem świadomy, żeby nie przesadzać. Pewnie za 3/4h jakieś dorzucę jednego tabsa jeszcze, i potem za kolejne 3/4h jeszcze jednego. Przy mojej tolerce 10mg estazolamu dziennie to nie jest dużo i nie będzie blackoutu raczej. I fakt, nie pomyślałem, żeby napisać o dawce, bo tampka wrzucam tylko po to, żeby co innego podbić
edit/ rozumiem, ze ty nie wrzucalas benzo przy 1g+, ale wiesz, ja profilaktycznie i dla wlasnego bezpieczenstwa wole, w ramach oczywiscie rozsadku z dorzutkami, to zrobic
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2020 przez laajt, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1602 / 1024 / 7
800 to już faktycznie jest jakaś konkretniejsza dawka. Co tramadolem podbijasz?

Oczywiście swoich poczynań nie pochwalam, nie wrzucam benzo bo raz się już przekonałam jak szybko się mogą spodobać. Bardzo dobrze, że ludzi mają świadomość wystąpienia drgawek, niemniej jednak panika jest tu zbędna.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2020 przez CATCHaFALL, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 402 / 68 / 0
@CATCHAFALL jak już ma zamiar zarzucić to lepiej żeby usnął niż wylądował z padaczką w szpitalu.
Może trochę przesadziłem ale tak jak wyżej pisałem.
Dokładnie jak kolega napisał @laajt nie napisałeś ile chcesz wziąść, jaka tolerka na benzo.
  • 46 / 8 / 0
@CATCHaFALL DHC przerobione na IR. Początkowo miało być stricte na ból, bo od jakiegoś czasu byłem kompletnie czysty od opio, ale pozwoliłem sobie na jeden skok w bok. Jestem cały czas na terapii od uzależnień, więc mam nadzieję, że nie poleci to dalej. Ot, po prostu mając to wszystko, poczułem potrzebę poczucia znów tego stanu.
@szakalcpak Tak i już się poprawiłem. 800mg, 6mg esto przed trampkiem, i w ciągu będę co 3/4h dorzucać po jednym tabsie najpewniej, podjęzykowo żeby biodostępność była wyższa
edit
@CATCHaFALL Wiesz, profilaktycznie wolę zapobiegać, zwłaszcza, że nie chcę potem już wracać do opio rekreacyjnie, więc wolę żeby było miło, aniżeli skończyło się na drgawkach. Stąd po prostu myślę, że muszę esto dorzucać, żeby jak mówię, było miło i nie skończyło się drgawkami.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".