Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 362 / 0
Bralem inne silne opio a Tramalu nie .. i raz byla sytuacja ze wzielem ze 4tramale 100mg i nic nie poczulem ..
  • 209 / 15 / 0
Kwestia tolerki na inne opio i niektórym faza po Tramalu nie siada. Dla mnie jest to pare tabletek retardów i robię coś produktywnego, na morfinowatych raczej leże i nic nie robie słuchając muzyki.
  • 12 / 3 / 0
Biorę kode średnio raz na tydzień od około pół roku w ilości 400mg mniej więcej.

Dorwałem dorete 75mg + 650mg parasyfu i klona. Ile tego trampka na pierwszy raz? Z ekstrakcją rzecz jasna %-D
  • 22 / 6 / 0
Wydaje mi się, że mając jakąś tam tolerancję na opio możesz brać 300-400mg.

Tramal to był mój pierwszy opioid i klepało mnie dobrze 250-300mg
Uwaga! Użytkownik calkiemczarny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 15 / 0
Przy takiej tolerce przy 500-600mg może być ciekawie, szczególnie z klonem.
  • 2 / / 0
O 14.50 zażyłam 3x75 mg Dorety (nie Retard) i do tej pory nic nie czuje (może poza lekkim otępieniem). Biorę Trama po raz pierwszy. Nigdy nie brałam aptecznych opioidów. Mam jedynie doświadczenie z brownem, który od pierwszego razu bardzo fajnie działał. Z jednej strony liczę, że się jeszcze rozkręci, z drugiej mam ochotę dorzucić jeszcze 2x75 mg żeby nie zmarnować tego tematu co już zażyłam. Nie brałam żadnego benzo bo aktualnie nie mam. Na co dzień zażywam pregabalinę 2x75 mg i escitalopram 1x20 mg. Rano wzięłam pragabę, ssri pominęłam. Mam lekką niedowagę. Zażyłam kilka godzin po jedzeniu, popiłam wodą.

Płakać mi się chce, że nic nie weszło :( :( :(
  • 12 / 3 / 0
Może jednak za mała dawka? Ja ostatnio pierwszy raz trampka wrzucałem w życiu i na start poszło 375mg. Też ledwo coś tylko posmyrało, chociaż ja już mam jakąś tam tolerkę po kodzie. Dorzuciłem potem jeszcze 225mg trampka i dopiero wtedy, po 600mg było spoko. Tylko klona dla pewności i spokoju ducha też wszamałem.
Nie kopiujemy posta bezpośrednio nad swoim. Cooba83
  • 1106 / 221 / 0
Szkoda, że wtedy sobie nie uświadamiałem jakie to było szczęście, gdy 75mg na pierwszy raz mnie robiło tak dobrze i mocno, że musiałem początkowo brać 50mg...Jeszcze po 12h się budziłem i było czuć afterglow, a w nocy przy przebudzaniu się ciągle odczuwalne było jeszcze mocne działanie.
  • 2 / / 0
Wtedy dorzuciłam jeszcze te 75 mg (łącznie 4x75mg) i mnie ładnie porobiło na kilka godzin (tyle, że faza weszła po dwóch godzinach). Ciepło, co chwile przysypiałam i się budziłam, kolorowe myśli i euforia. Po tygodniu wzięłam znowu 4x75mg i odczekałam cierpliwie prawie dwie godziny i widząc, że jest dość kiepsko dorzuciłam jeszcze 75mg. Te 375mg Tramalu porobiły mnie tak hmm... słabo (?). Faza w ogóle nie przypominała tej po pierwszym razie, była raczej zbliżona do działania benzo. I teraz pytania:
1) Czy, żeby mieć fazę jak za pierwszym razem muszę robić dłuższe przerwy?
2) Czy być może cały czas zwiększać dawkę?
3) Jeżeli mam w kosmos wyjebaną tolerancję na benzo (kiedyś żarłam bez opamiętania) to czy jak wezmę małą dawkę rolki (do klona nie mam obecnie dostępu) - taką, która sama w sobie nie dałaby mi fazy - to będzie ona miała działanie przeciwdrgawkowe?
  • 2 / 2 / 0
Jestem na pierwszym razie z trampkiem, zarzuciłem 7x poltram 37,5mg i jest idealna, przyjemna faza. Muzyka w uszach, lekki odlot i czasem noody 😁
Zostało mi 15 tabsów, ile zarzucić kolejnym razem i za ile dni?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.