Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
ja przed wczoraj na pierwszy raz (wcześniej z opio tylko koda sporadycznie) wziąłem 350 i było dobrze. dziś, 20min temu opierdoliłem 300 i zobaczymy jak będzie, jak za słabo to 150 jeszcze mam, więc powinno starczyć
tak przy okazji mam jeszcze takie pytanie, jako, że zostało mi jeszcze 150 tylko to nie ma sensu zostawiać na np. jutro bo taka ilość mnie nie poklepie zapewne, więc najlepiej jebnąć to jak z tych 300 się faza rozkręci, czy jak zejdzie czy jak? pytam bo mam b. małe doświadczenie w opio
  • 248 / 3 / 0
Uważaj lepiej, po jednym razie tolerka Ci nie skoczyła. Skoro wcześniej 350mg było dobrze to i teraz 300 da radę, natomiast 450mg już może potelepać - radzę podchodzić ostrożnie, padaczka to nic fajnego (ja bez benzo wrzucałem nawet 600-700mg, ale stanowczo tego odradzam), jak bym miał obstawę klonami to bym wrzucił od razu 450mg (lub po 1-2h jak już wrzuciłeś te 300)
  • 410 / 8 / 0
wrzuciłem tamte 150 po godzinie czyli w sumie 450 i jest git. może lekko się trzęsę, ale tylko lekko więc nie przesadziłem. tylko waliłem chujowy poltram combo 37.5 trama i 300 ileś parasyfu tak żeby zobaczyć czy warto brać poltram 200mg/1tab 30 jest w sumie. i mam jeszcze pytanie czy za ten poltram 200mg/1 tab 30 w paczce, opłaca się brać za 50pln? czy to dobra cena.
  • 73 / 1 / 0
Ja bardzo miło wspominam mój pierwszy kontakt z Tramalem. Był to mój pierwszy kontakt z opioidami. Pamiętam wziąłem coś ponad setkę w kroplach, może nie dużo ale wystarczyło w zupełności.
Miłe ciepło w środku, beztroska i ogólny spokój. Najfajniejsze z tego wszystkiego było słuchanie muzyki. Akurat wtedy słuchałem rocka symfonicznego i mogłem dokładnie wychwycić każdy instrument z osobna i skupić się na nim a jednocześnie słyszeć wszystkie pozostałe. Muzyka po Tramalu brzmi świetnie i według mnie jest to jeden z jego największych plusów
Why So Serious?
  • 364 / 3 / 0
Spokojny pisze:
Muzyka po tramalu brzmi świetnie i według mnie jest to jeden z jego największych plusów
...Ale i minusów, bo potem na trzeźwo człowiek jej słuchać jakoś nie chce. :nuts:

@up. Tramadol z DXM ? No chyba pogieło...
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
Witam,

mam 3x37,5 mg tramadolu w tabletkach (Zaldiar). Łącznie 112,5 mg tramadolu. Będzie to mój pierwszy raz, ważę około 60kg, mocno reaguje na substancje psychoaktywne. Czy odczuje cokolwiek przy takiej dawce?

pzdr
  • 276 / 1 / 0
czy lepiej zrobić tak, że jednego dnia jedna tabletka by przyzwyczaić organizm z następnego dnia dwie ?
  • 364 / 3 / 0
łyknij te 3 tabsy i z głowy. dużo pewnie nie poczujesz, ale zawsze coś.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Minimalna poprawa humoru, tyle bedzie. Zadziala jak SSRI, maly serotoninowy "szum" w glowie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 1 / 0
więc zjadłem te 3 tabletki w odstępie około 15-30 minut jedna po drugiej i czuje się teraz nieogarnięty jak po sporej ilości alkoholu, tylko troszkę inaczej...dziwnie...ni w żyć nie w oko ;d
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.