uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
andrzej jesli po paru dniach nie zauwazysz poprawy to tnij topy... ale nie tnij całych tylko pozostawiaj kawałeczek na kazdej gałęzi, zobaczysz ze bedzie później w huj odrostów z tego i kazda roślina bedzie wyglądała jak piłka do kosza :D
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: polak »
LDV tzw. reveg, za niedlugi czas wlasnie zaczynam reveg na mojej panience wiec bede mogl zrobic jakas fotorelacje :D
Uwaga! Użytkownik polak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
andrzej
  • / / 0
hmm
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
ok.niech posiedza w wegu dwa tygi a potem zetne topy do polowy.jak beda szly odgalezienia to pewnie pujda z listkami ktorych tak mi brakuje prawda??

krzakom za goraco niejest bo to niejet box.

przyjely sie klony (8 krzakow od kumpla "czegos") tez juz sa pod 3x250 i wzucilm do tego samego pomieszczenia c99 za dwa tygi pujdzie wszytko hurtem we flo:)
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A powiedz andrzej na jaką powierzchnie masz te lampy bo nie powiedziałeś....
andrzej
  • / / 0
a co ma piernik do wiatraka?
  • 1736 / 18 / 0
a co ma piernik do wiatraka?
:-D masz u mnie plusa hehehehe :-D

:cool:

Myśle że andrzej wie co robi bo jest małoprawdopodobne zeby robił taka uprawe nic o tym nie wiedząc...
Dlatego growroom ma przygotowany pewnie dobrze...

Andrzej myśle że możesz uciąc ze 2/3 topa spokojnie...

PS: Jak nie robi ci to problemu to weź mi podeślij fotki chodziażby na priva :cool:
A fotki mozesz zostawic na jakims serwerze tylko nie polskim (bo wiadomo) i je usunac po paru dniach...
Albo wrzucic na icmag.com
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
No jak to co ma piernik do wiatraka??? Chyba stosunek powierzchni uprawy do mocy lamp to dośc istotna sprawa.....
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: iwanow69 »
bezapelacyjnie
  • 1736 / 18 / 0
No jak to co ma piernik do wiatraka??? Chyba stosunek powierzchni uprawy do mocy lamp to dośc istotna sprawa.....
a czy andrzje pisze ze ma za malo swiatla/ za goraco...

Jakby niewiedzial jaka powiezchnie zrobic to by sie zapytal jesli sie nie pyta to pewnie wie...

Zreszta hooj z tym to jest andrzeja problem...
andrzej
  • / / 0
zapytanie
coz....pominmy niektore posty na tym forum..

topiki zareagowaly na zmiane naswietlania odbily w zdluz i w szez:)niezalwazam narazie niestety nowych lisci:( ale jeszce maja czas zeby mnie zadowolic ich widokiem dalem im dwa tygi.

co bardziej niepokojace zalwazylem ze liscie wystajace z topikow od dolu zulkna i opadaja.(wyglada to tak jak by roslina z dolnych parti topu cofala soki) czy to naturalne?jednoczesnie rosna one caly czas do gory bo dzisiaj zalwazylem swiezy kolor na samych szczytach...najwiekszy ma ok 5 cm wys. i 2-3 srednicy
z ciekawosci z najgorzej wygladajacej roslinki sciolem 1/3 dlugosci topika tak jak mi polecil daVinci i czekamna efekty czy sie zazieleni jesli tak zetne reszte

(a tak na marginesie nabilem dwa razy w lufecje swiezo sciete szczyty topow i nastukalem sie jak maly prosiaczek:)) a fifka zasmarowala sie odrazu na brunatny kolorek ktory zapewnil mi rano b.mily pocztek dnia:)) mam nadzieje ze uda mi sie obudzic te ak47 zeby puscily listki...

wczoraj dostalem pestki outdoor'owe z holandi (chociaz firma sie niepochwale bo poprostu niewiem)
4 rodzaje: f1, purpurowa ksiezniczka, purpurowa strzala,i jakas krzyzowke niepamietam dokladnie nazwy wiec niezacytuje ale w nazwie ma sative niewazne zreszta. wrzucilem je w inkubator wybily prawie wszystkie.
mam zapytanie czy jest sens to trzymac pod lampami? nie mam miejsca na wysadzanie na zewnatrz..chociaz wiem outdoor to outdoor i niejest przewidziany pod lampy bo wtym celu stworzono genetycznie indoory ale szkoda mi wywalic je gdzies byle gdzie w nadzieje "ze moze sie uda"..powinienem obawiac sie wysokosci bo te krztuny moga osiagnac nawet 3 metry ale mysle ze jakos bym sobie z tym poradzil.czy ktos probowal takich sztuczek z outdoorami w indoor??
piszcie co uwarzacie.
dzieki za opinie i pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.