krzakom za goraco niejest bo to niejet box.
przyjely sie klony (8 krzakow od kumpla "czegos") tez juz sa pod 3x250 i wzucilm do tego samego pomieszczenia c99 za dwa tygi pujdzie wszytko hurtem we flo:)
a co ma piernik do wiatraka?
Myśle że andrzej wie co robi bo jest małoprawdopodobne zeby robił taka uprawe nic o tym nie wiedząc...
Dlatego growroom ma przygotowany pewnie dobrze...
Andrzej myśle że możesz uciąc ze 2/3 topa spokojnie...
PS: Jak nie robi ci to problemu to weź mi podeślij fotki chodziażby na priva
A fotki mozesz zostawic na jakims serwerze tylko nie polskim (bo wiadomo) i je usunac po paru dniach...
Albo wrzucic na icmag.com
No jak to co ma piernik do wiatraka??? Chyba stosunek powierzchni uprawy do mocy lamp to dośc istotna sprawa.....
Jakby niewiedzial jaka powiezchnie zrobic to by sie zapytal jesli sie nie pyta to pewnie wie...
Zreszta hooj z tym to jest andrzeja problem...
topiki zareagowaly na zmiane naswietlania odbily w zdluz i w szez:)niezalwazam narazie niestety nowych lisci:( ale jeszce maja czas zeby mnie zadowolic ich widokiem dalem im dwa tygi.
co bardziej niepokojace zalwazylem ze liscie wystajace z topikow od dolu zulkna i opadaja.(wyglada to tak jak by roslina z dolnych parti topu cofala soki) czy to naturalne?jednoczesnie rosna one caly czas do gory bo dzisiaj zalwazylem swiezy kolor na samych szczytach...najwiekszy ma ok 5 cm wys. i 2-3 srednicy
z ciekawosci z najgorzej wygladajacej roslinki sciolem 1/3 dlugosci topika tak jak mi polecil daVinci i czekamna efekty czy sie zazieleni jesli tak zetne reszte
(a tak na marginesie nabilem dwa razy w lufecje swiezo sciete szczyty topow i nastukalem sie jak maly prosiaczek:)) a fifka zasmarowala sie odrazu na brunatny kolorek ktory zapewnil mi rano b.mily pocztek dnia:)) mam nadzieje ze uda mi sie obudzic te ak47 zeby puscily listki...
wczoraj dostalem pestki outdoor'owe z holandi (chociaz firma sie niepochwale bo poprostu niewiem)
4 rodzaje: f1, purpurowa ksiezniczka, purpurowa strzala,i jakas krzyzowke niepamietam dokladnie nazwy wiec niezacytuje ale w nazwie ma sative niewazne zreszta. wrzucilem je w inkubator wybily prawie wszystkie.
mam zapytanie czy jest sens to trzymac pod lampami? nie mam miejsca na wysadzanie na zewnatrz..chociaz wiem outdoor to outdoor i niejest przewidziany pod lampy bo wtym celu stworzono genetycznie indoory ale szkoda mi wywalic je gdzies byle gdzie w nadzieje "ze moze sie uda"..powinienem obawiac sie wysokosci bo te krztuny moga osiagnac nawet 3 metry ale mysle ze jakos bym sobie z tym poradzil.czy ktos probowal takich sztuczek z outdoorami w indoor??
piszcie co uwarzacie.
dzieki za opinie i pozdrawiam
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.