Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 10 / 0
Hej chodzi mi o cielesne odczucie opioidów takie rozluźnienie mięśni coś jak przy orgazmie.

Ostatnio po tianeptynie było swędzenie, małe źrenice, poprawa nastroju, zamazane widzenie no i ciężkie mody ale tego orgazmo-uczucia w mięśniach BRAK.

Od czego to zależy? Wcześniej na tianie to przyjemne uczucie na ciele było wcześniej niż nodding. Od rodzaju powiatu? Dawki? Tolerancji?

Proszę o pomoc doświadczonych :) na pewno wiecie o jakie uczucie mi chodzi:)
  • 2814 / 365 / 0
To zależy od wielu rzeczy .. szczególnie od tolerancji na daną substancję i szczególnie od tego jakie opio bierzesz i od drogi podania czy doustnie , dozylnie , domięśniowo i oczywiście od dawki danego opio .. a uwierz wiem po sobie ze np morfina podana w różny sposób czy to dozylnie , doustnie czy domięśniowo profil dzialania jest nieco inny
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.