Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 10 / 0
Hej chodzi mi o cielesne odczucie opioidów takie rozluźnienie mięśni coś jak przy orgazmie.

Ostatnio po tianeptynie było swędzenie, małe źrenice, poprawa nastroju, zamazane widzenie no i ciężkie mody ale tego orgazmo-uczucia w mięśniach BRAK.

Od czego to zależy? Wcześniej na tianie to przyjemne uczucie na ciele było wcześniej niż nodding. Od rodzaju powiatu? Dawki? Tolerancji?

Proszę o pomoc doświadczonych :) na pewno wiecie o jakie uczucie mi chodzi:)
  • 2814 / 367 / 0
To zależy od wielu rzeczy .. szczególnie od tolerancji na daną substancję i szczególnie od tego jakie opio bierzesz i od drogi podania czy doustnie , dozylnie , domięśniowo i oczywiście od dawki danego opio .. a uwierz wiem po sobie ze np morfina podana w różny sposób czy to dozylnie , doustnie czy domięśniowo profil dzialania jest nieco inny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.