Lecę samolotem na wakację i chciałbym w jakiś sposób mieć dostęp na miejscu do kilku gramów kokainy. Nie wiem jeszcze czy to będzie kraj europejski czy północno-afrykański, ale na pewno zatrzymamy się w hotelu. Czy ktoś próbował w podobny sposób wcześniej umilić sobie pobyt? Widziałem tu sporo tematów dotyczących przemytu przez lotnisko, ale ja bym się na to chyba nie odważył. Wydaję mi się, że wysyłka listu powinna być w miarę bezprzypałowa tylko jaki adres podać? Normalnie hotelu i swoje dane? Gdybyśmy zatrzymali się w jakimś apartamencie to nie byłoby problemu, a tak to lipa :(
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.