Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Z kolei Druga szkoła - opisana w tutejszym FAQ zakłada wlasnie Bardzo Ciepłą wodę ale nie wrzątek bo niby w tym się wlasnie lepiej rozpuszczają alkaloidy ( wszyscy jesteśmy zgodni że wrzątek je niszczy ale nikt tu o nim nie mówi ) i najlepsze trzepanko z min z 4 razy po 3 min przez 20 do 30 minut. Czyli znacznie dłuższy mak najwidoczniej wcale tak dużo nie tracimy tego wszystkiego w nasionach skoro można tyle trzepać a temat dalej działa
Jak Wy robicie ?? PO Setkach kilogramach przepłukanego maku musicie miec swoją solidną Opinię na ten temat. Jak ona brzmi ?
Druga kwestia to czy dodajecie jakiegoś zakwaszacza do wody? bo ja już dawno przestałem to robić. Co to daje, czemu odpowiednie pH musi być?
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
nigdy się nie zawiodłem, szybko i praktycznie. choć samo przyrządzanie PST nie jest jakoś specjalnie wygodne, to mój sposób wydaje się być w porządku. jeszcze nigdy się nie zawiodłem, gdy mam dobry mak.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
10 października 2020Quazarro pisze: Co to daje, czemu odpowiednie pH musi być?
11 października 2020jacok pisze: Btw - próbuję kupić kwasek cytrynowy w Szwajcarii - dramat. Znalazłem sklep z ogórkami kiszonymi,i to jest najbliżej - ktos coś wie?
Ale pewien nie jestem, potem sprawdzę
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.