Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Z kolei Druga szkoła - opisana w tutejszym FAQ zakłada wlasnie Bardzo Ciepłą wodę ale nie wrzątek bo niby w tym się wlasnie lepiej rozpuszczają alkaloidy ( wszyscy jesteśmy zgodni że wrzątek je niszczy ale nikt tu o nim nie mówi ) i najlepsze trzepanko z min z 4 razy po 3 min przez 20 do 30 minut. Czyli znacznie dłuższy mak najwidoczniej wcale tak dużo nie tracimy tego wszystkiego w nasionach skoro można tyle trzepać a temat dalej działa
Jak Wy robicie ?? PO Setkach kilogramach przepłukanego maku musicie miec swoją solidną Opinię na ten temat. Jak ona brzmi ?
Druga kwestia to czy dodajecie jakiegoś zakwaszacza do wody? bo ja już dawno przestałem to robić. Co to daje, czemu odpowiednie pH musi być?
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
nigdy się nie zawiodłem, szybko i praktycznie. choć samo przyrządzanie PST nie jest jakoś specjalnie wygodne, to mój sposób wydaje się być w porządku. jeszcze nigdy się nie zawiodłem, gdy mam dobry mak.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
10 października 2020Quazarro pisze: Co to daje, czemu odpowiednie pH musi być?
11 października 2020jacok pisze: Btw - próbuję kupić kwasek cytrynowy w Szwajcarii - dramat. Znalazłem sklep z ogórkami kiszonymi,i to jest najbliżej - ktos coś wie?
Ale pewien nie jestem, potem sprawdzę
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.