PIERWSZE I NAJWAŻNIEJSZE CO TU SIĘ MUSI ZNALEŹĆ TO TO ŻE MDMA MA SENS BRANE MAKSYMALNIE RAZ NA 2 MIESIĄCE I TEGO TRZEBA SIĘ PILNOWAĆ
Oki to no to jak niektózy wiedzą, ale nie wszyscy to jak mówimy o flipie to chodzi o dodadnie do efektów innego narkotyku MDMA, oczywiście najwazniejsze jest to robić z głowa szczególnie że niektóre flipy są bardzo neurotokszyczne i trzeba mieć to na uwadze np: candyflip. Na początku zamieszczę pelną listę oficjalnych nazw flipów wyselekcjonowaną przez lata czytania i eksperymentowania z moją pasją.
Tutaj zamieszczam wyjątkowego flipa który jest największym możliwym doświadczeniem ekstazy i tego co nam daje MDMA: ADAM & EVE IN THE GARDEN OF EDEN= MDMA + MDEA + MBDB
narazie prosze nic nie pisać przez przypadek wysłałem do akceptacji post jest nieskończony do końca dnia skoncze pisac przepraszam
04 września 2019Datura stramonium pisze: Brakowało mi takiego tematu, albo sam go nieznalazłem, ale wydaje mi się że warto napisać co i jak z flipowaniem emy anielskiej jest, bo czasem wśród znajomych spotykam się z totalną niewiedzą.
PIERWSZE I NAJWAŻNIEJSZE CO TU SIĘ MUSI ZNALEŹĆ TO TO ŻE MDMA MA SENS BRANE MAKSYMALNIE RAZ NA 2 MIESIĄCE I TEGO TRZEBA SIĘ PILNOWAĆ
Oki to no to jak niektózy wiedzą, ale nie wszyscy to jak mówimy o flipie to chodzi o dodadnie do efektów innego narkotyku MDMA, oczywiście najwazniejsze jest to robić z głowa szczególnie że niektóre flipy są bardzo neurotokszyczne i trzeba mieć to na uwadze np: candyflip. Na początku zamieszczę pelną listę oficjalnych nazw flipów wyselekcjonowaną przez lata czytania i eksperymentowania z moją pasją.
Tutaj zamieszczam wyjątkowego flipa który jest największym możliwym doświadczeniem ekstazy i tego co nam daje MDMA: ADAM & EVE IN THE GARDEN OF EDEN= MDMA + MDEA + MBDB
CANDY FLIP= LSD + MDMA
HIPPY FLIP= Grzyby + MDMA tutaj moja uwaga żeby ustalać dawkę pod względem plateu i im wyższe to dodawać ale minimalnie
LOVE FLIP= meskalina + MDMA
ELEPHANT FLIP= PCP + MDMA
KITTY FLIP= ketamina + MDMA
ROBO FLIP= DXM + MDMA
NEXUS FLIP= 2C-B + MDMA
TIME FLIP= DMT + MDMA
SPARKLE FLIP= 2C-E + MDMA
SCIENCE FLIP= 2C-I + MDMA
LUCKY FLIP= 2C-T-7 + MDMA
TIPSY FLIP= alkohol + MDMA marnotractwo MDMA
STONER FLIP= THC + MDMA
SUGAR FLIP= kokaina + MDMA
GAMMA FLIP= GHB/GBL + MDMA
EKG FLIP= ketamina + GHB/GBL + MDMA nazwa to skrót od Ekstaza ketamina GHB/GBL
CHOCOLATE FLIP= metadon + MDMA
TRAILER FLIP= metamfetamina + MDMA
NOX FLIP= Nitro + MDMA
POPPY FLIP= Opio + MDMA
SEXTASY= Sildenafil + MDMAflip wyłącznie dla płci męskiej gwarantujący najlepsze doznanie seksu osoby mające problemy z sercem pod żadnym pozorem nie powinny tego robić
dobra zrobiłem już większą cześć listy, ale jeszcze trochę zostało więc robie update proszę jeszcze o powstrzymanie się od komentowania
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.