Od 6-7 lat codziennie pije kilka browarów dziennie , teraz dochodzę od 4-5, kłopot w ty że skutki zdrowotne zaczynają wychodzić. Mam co jakiś czas zajebiste stany depresyjne, stłuszczoną wątrobę, i wzrost masy, prawdopodobnie ubiłem (piwem) sobie testosteron (chociaż nie wiem czy od tego) , ogólnie czuje się dobrze jak się napije, a co najlepsze to jak jestem po 5 piwach to praktycznie tego nie czuje i mam ochotę popić wódką, dla mnie jest to już ostateczny dzwonek. Zamierzam się wybrać do psychiatry bo bez alk. nie mogę spać spokojnie, czy możecie mi napisać o co psychiatra pyta i co mi może przepisać ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Najlepszym wyjściem jest detoks - tam Ciebie nakarmią benzosami a i może dostaniesz do domu receptę na anksjolityki.
W wieku lat piętnastu
Chłopie idź na detoks, później na terapie AA i wyjdziesz powoli na prosta.
Nic mi nie wiadomo o e-fajce i szkodliwości na wątrobę.
W wieku lat piętnastu
Zawsze pozostaje opcja czarny rynek, ale najlepiej pod kontrolą lekarską bo tak to jeszcze się wpierdolisz niepotrzebnie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.