Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema zauważyłem ,że od czasu do czasu podczas podczas palenia zaczyna boleć mnie ucho (zawsze tylko lewe albo prawe nigdy oba na raz) gdzieś we wnętrzu, jako ,że nie udało mi się znaleźć nic poza kilkoma napomknięciami na ten temat ,chciałem zapytać czy ktoś może wie skąd to się bierze i jak temu zapobiec.
  • 182 / 34 / 0
A podniebienie Ci nie puchnie ? Jakby zgaga?
  • 2 / / 0
Tez mam ten sam ból i nie wiem co z tym zrobic, odstawiłem narazie ale bol pojawia sie na codzien
  • 46 / / 0
Prawdopodobnie ten ból jest spowodowany podwyższonym przez mj ciśnieniem, z tego samego powodu niektórych bolą zatoki albo niemalże wszystkim robią się czerwone oczy.
  • 859 / 264 / 0
Też obstawiam ciśnienie. Raz w życiu chyba tylko mnie ucho po jaraniu bolało i to było przy paleniu na afterglow dexa po ciągu weekendowym. Tak o to nie kojarze
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.