Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema zauważyłem ,że od czasu do czasu podczas podczas palenia zaczyna boleć mnie ucho (zawsze tylko lewe albo prawe nigdy oba na raz) gdzieś we wnętrzu, jako ,że nie udało mi się znaleźć nic poza kilkoma napomknięciami na ten temat ,chciałem zapytać czy ktoś może wie skąd to się bierze i jak temu zapobiec.
  • 182 / 34 / 0
A podniebienie Ci nie puchnie ? Jakby zgaga?
  • 2 / / 0
Tez mam ten sam ból i nie wiem co z tym zrobic, odstawiłem narazie ale bol pojawia sie na codzien
  • 46 / / 0
Prawdopodobnie ten ból jest spowodowany podwyższonym przez mj ciśnieniem, z tego samego powodu niektórych bolą zatoki albo niemalże wszystkim robią się czerwone oczy.
  • 840 / 256 / 0
Też obstawiam ciśnienie. Raz w życiu chyba tylko mnie ucho po jaraniu bolało i to było przy paleniu na afterglow dexa po ciągu weekendowym. Tak o to nie kojarze
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.