gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Ja do każdego opio biorę wcześniej diphergan albo promazin.
08 września 2018RekreacyjnyHarry pisze: Walilem kode moze z 30/35 razy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
08 września 2018UJebany pisze:Jak waliłeś tyle razy i tylko wyrzut histaminy to koda nie dla ciebie, średnio po kilku razach wyrabiana receptorów kodeina wchodzi.08 września 2018RekreacyjnyHarry pisze: Walilem kode moze z 30/35 razy.
08 września 2018clipper pisze: Godzinę przed kodą zażyj aviomarin lub Atarax (hydroksyzyna) lub diphergan.
09 września 2018RekreacyjnyHarry pisze:Ja tez, biore hydroksyzyne/apap na noc/diphergan ale teraz tylko zyrtec. Nie wazne jaka antyhistamina to i tak nie mam fazy.08 września 2018clipper pisze: Godzinę przed kodą zażyj aviomarin lub Atarax (hydroksyzyna) lub diphergan.
Zrób sobie 2 tygodnie przerwy, w międzyczasie zbadaj sobie wątrobę (aspat/alat) + morfologia, sprawdź czy wszystko ok. Dosuplementuj się magnezem, ale w rozsądnych dawkach. W tym czasie spaceruj, jedź zdrowiej, poruszaj się. Wróć do kody po tym czasie i 30 minut przed kodą zażyj tabletkę Aviomarinu. Nie wal w ciągach, pogłębisz problem. U mnie jest tak, że jak przyjmuję z odpowiednim interwałem, to móc kodeiny jest porównywalna.
Do tego źrenice też jej się pomniejszają, ale twierdzi, że "nie klepie".
wysłałem Ci wiadomość w związku z Twoim zgłoszeniem
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.