gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Ja do każdego opio biorę wcześniej diphergan albo promazin.
08 września 2018RekreacyjnyHarry pisze: Walilem kode moze z 30/35 razy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
08 września 2018UJebany pisze:Jak waliłeś tyle razy i tylko wyrzut histaminy to koda nie dla ciebie, średnio po kilku razach wyrabiana receptorów kodeina wchodzi.08 września 2018RekreacyjnyHarry pisze: Walilem kode moze z 30/35 razy.
08 września 2018clipper pisze: Godzinę przed kodą zażyj aviomarin lub Atarax (hydroksyzyna) lub diphergan.
09 września 2018RekreacyjnyHarry pisze:Ja tez, biore hydroksyzyne/apap na noc/diphergan ale teraz tylko zyrtec. Nie wazne jaka antyhistamina to i tak nie mam fazy.08 września 2018clipper pisze: Godzinę przed kodą zażyj aviomarin lub Atarax (hydroksyzyna) lub diphergan.
Zrób sobie 2 tygodnie przerwy, w międzyczasie zbadaj sobie wątrobę (aspat/alat) + morfologia, sprawdź czy wszystko ok. Dosuplementuj się magnezem, ale w rozsądnych dawkach. W tym czasie spaceruj, jedź zdrowiej, poruszaj się. Wróć do kody po tym czasie i 30 minut przed kodą zażyj tabletkę Aviomarinu. Nie wal w ciągach, pogłębisz problem. U mnie jest tak, że jak przyjmuję z odpowiednim interwałem, to móc kodeiny jest porównywalna.
Do tego źrenice też jej się pomniejszają, ale twierdzi, że "nie klepie".
wysłałem Ci wiadomość w związku z Twoim zgłoszeniem
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.