Fukałem ostro fete troche rzadziej metaamfetamine i kilka razy hexen praktycznie bez przerw przez 1-1,5 roku i aktualnie nie biore nic od polowy roku
, rzuciłem ten syf definytywnie,a ciagle mam praktycznie ciągle mimowolny szczekościsk i szczena lata mi jak łopata czasem , nie wiem jak temu zaradzić juz mi się wygląd twarzy zmienił przez ciągle zaciskane zęby i wyglądam jak dalej bym walil ... do tego bardzo słaba pamięć , czasem jak wstaje to sie czuje jakbym nie wiem jak to określić dopiero sie urodził?Mimo ze nie biore juz pol roku to czasami si czuje jak bym walił... :huh: Jakieś rady?
jeszcze dopisze, ja na szczecie dosyc duzo mowie i tak tego nie widac...ale jak ktos kiedys lecial na stimach to pozna
Możesz spróbować magnez bo to on jest odpowiedzialny za rozluzowywanie mięśni.
W konkretnych sytuacjach agonisci gaba-b jak baclofen mogą pomóc, no ale wiadomo to jest wpierdalanie sie w kolejne bagno.
Minie to czy się przyzwyczajać, w sumie już się przyzwyczaiłem, ale z cichą nadzieją że kiedyś minie, choć mam krzywy zgryz, i nie domyka mi się ryj od urodzenia, więc stwierdzenie szczękościsk samo w sobie tu jest paradoksem XD
krzywy zgryz jak najbardzej moze powodowac szczekoscisk, zwlaszcza w nocy, wiec mogles wczesniej nie zauwazyc problemu. ja nie mam krzywego zgryzu, ale rozmawialam z dentystka o przyczynach szczekoscisku zanim dostalam szyne na zeby na noc. oczywiscie nie podalam jej powodu, dlaczego mam te dolegliwosc :-) mysle, ze u Ciebie minie to troche z czasem, ale warto ten problem przedyskutowac z dentysta.
Sent from my SM-A510F using Hyperreal / Talk mobile app
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.