Fukałem ostro fete troche rzadziej metaamfetamine i kilka razy hexen praktycznie bez przerw przez 1-1,5 roku i aktualnie nie biore nic od polowy roku
, rzuciłem ten syf definytywnie,a ciagle mam praktycznie ciągle mimowolny szczekościsk i szczena lata mi jak łopata czasem , nie wiem jak temu zaradzić juz mi się wygląd twarzy zmienił przez ciągle zaciskane zęby i wyglądam jak dalej bym walil ... do tego bardzo słaba pamięć , czasem jak wstaje to sie czuje jakbym nie wiem jak to określić dopiero sie urodził?Mimo ze nie biore juz pol roku to czasami si czuje jak bym walił... :huh: Jakieś rady?
jeszcze dopisze, ja na szczecie dosyc duzo mowie i tak tego nie widac...ale jak ktos kiedys lecial na stimach to pozna
Możesz spróbować magnez bo to on jest odpowiedzialny za rozluzowywanie mięśni.
W konkretnych sytuacjach agonisci gaba-b jak baclofen mogą pomóc, no ale wiadomo to jest wpierdalanie sie w kolejne bagno.
Minie to czy się przyzwyczajać, w sumie już się przyzwyczaiłem, ale z cichą nadzieją że kiedyś minie, choć mam krzywy zgryz, i nie domyka mi się ryj od urodzenia, więc stwierdzenie szczękościsk samo w sobie tu jest paradoksem XD
krzywy zgryz jak najbardzej moze powodowac szczekoscisk, zwlaszcza w nocy, wiec mogles wczesniej nie zauwazyc problemu. ja nie mam krzywego zgryzu, ale rozmawialam z dentystka o przyczynach szczekoscisku zanim dostalam szyne na zeby na noc. oczywiscie nie podalam jej powodu, dlaczego mam te dolegliwosc :-) mysle, ze u Ciebie minie to troche z czasem, ale warto ten problem przedyskutowac z dentysta.
Sent from my SM-A510F using Hyperreal / Talk mobile app
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.