Fukałem ostro fete troche rzadziej metaamfetamine i kilka razy hexen praktycznie bez przerw przez 1-1,5 roku i aktualnie nie biore nic od polowy roku
, rzuciłem ten syf definytywnie,a ciagle mam praktycznie ciągle mimowolny szczekościsk i szczena lata mi jak łopata czasem , nie wiem jak temu zaradzić juz mi się wygląd twarzy zmienił przez ciągle zaciskane zęby i wyglądam jak dalej bym walil ... do tego bardzo słaba pamięć , czasem jak wstaje to sie czuje jakbym nie wiem jak to określić dopiero sie urodził?Mimo ze nie biore juz pol roku to czasami si czuje jak bym walił... :huh: Jakieś rady?
jeszcze dopisze, ja na szczecie dosyc duzo mowie i tak tego nie widac...ale jak ktos kiedys lecial na stimach to pozna
Możesz spróbować magnez bo to on jest odpowiedzialny za rozluzowywanie mięśni.
W konkretnych sytuacjach agonisci gaba-b jak baclofen mogą pomóc, no ale wiadomo to jest wpierdalanie sie w kolejne bagno.
Minie to czy się przyzwyczajać, w sumie już się przyzwyczaiłem, ale z cichą nadzieją że kiedyś minie, choć mam krzywy zgryz, i nie domyka mi się ryj od urodzenia, więc stwierdzenie szczękościsk samo w sobie tu jest paradoksem XD
krzywy zgryz jak najbardzej moze powodowac szczekoscisk, zwlaszcza w nocy, wiec mogles wczesniej nie zauwazyc problemu. ja nie mam krzywego zgryzu, ale rozmawialam z dentystka o przyczynach szczekoscisku zanim dostalam szyne na zeby na noc. oczywiscie nie podalam jej powodu, dlaczego mam te dolegliwosc :-) mysle, ze u Ciebie minie to troche z czasem, ale warto ten problem przedyskutowac z dentysta.
Sent from my SM-A510F using Hyperreal / Talk mobile app
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.