2 dni temu wrzuciłem 16 tabsów i od wczoraj sram miękką kupką wraz z żółtą mazią, napierdalał mnie rano żołądek, a teraz trochę wątroba.
Czuję, że poradzę sobie dłuższy czas bez ćpania, więc zapytam tylko czy wystarczy to, że przestanę, czy poradzicie mi coś na oczyszczenie bebechów?
Mam na myśli jakieś suplementy, ziółka i inne tego typu specyfiki :huh:
The dream is gone
Popijalem tym co było, colą dosyć często
Byłoby dobrze rzucić to w pizdu, ale przegrywam, bo często w taki sposób zabijam nudę wieczorem :nuts:
Poobserwuj następne 2-3 dni, zbadaj wątrobę. Suplementuj się esselivem.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.