...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siemano, od ładnych kilku miesięcy całkiem regularnie upierdalam się kodeiną w postaci thio. Bywało tak, że nie brałem miesiąc, a czasem tak, że zdarzały się jakieś dwu-trzydniowe ciągi.
2 dni temu wrzuciłem 16 tabsów i od wczoraj sram miękką kupką wraz z żółtą mazią, napierdalał mnie rano żołądek, a teraz trochę wątroba. %-D
Czuję, że poradzę sobie dłuższy czas bez ćpania, więc zapytam tylko czy wystarczy to, że przestanę, czy poradzicie mi coś na oczyszczenie bebechów?
Mam na myśli jakieś suplementy, ziółka i inne tego typu specyfiki :huh:
  • 1016 / 97 / 0
No to pięknie. Rozjebałeś się konkretnie, miałem tak raz ale przeszło po 3 dniach. Jak chcesz leczyć objawy to loperamid powinien pomóc funkcjonować bo jestem pewien że towarzyszy temu biegunka i cokolwiek zjesz to zaraz lecisz wydalić. Syrop prawoślazowy też się przyda ale to i tak kropla w morzu potrzeb. Odwiedź lekarza, szczerze powiedz co i jak i licz na to że nie jest za późno. Z ciekawości, używałeś sody/coli przy jedzeniu thio?
The child is grown
The dream is gone
  • 5 / / 0
Z lekarzem się jeszcze wstrzymam, skąd taka dobra diagnoza? :-D
Popijalem tym co było, colą dosyć często
  • 5 / / 0
Wstrzymam się jeszcze z lekarzem, zaraz idę się wysrac i obadam sytuację. Wszystkie objawy które wymieniłes się zgadzają, popijalem często colą, ale ostatnim razem gęstą karotką
  • 41 / 4 / 0
Kazdy organizm inny, ja mimo to ze 4 lata jadlem thio po 6 i wiecej paczek dziennie. To po odstawieniu zawsze, sraczka kilka dni po zjedzeniu ale to reguluje sie. Tylko mnie żołądek nigdy nie bolal i z watroba nigdy problemow tez nie mialem alat aspat zawsze idealny. Tez radze isc do lekarza bo nie jest to normalne.
Uwaga! Użytkownik maniekxxx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Chyba po prostu przegiąłem ostatnio, cały tydzień picia, żarcia z grilla i na koniec jeszcze dojebałem się thio. Piłem wczoraj i dzisiaj bardzo dużo wody i rumianku, jadłem tylko lekkie rzeczy i jest póki co w porządku. Nic nie boli i wszystko wygląda normalnie.
Byłoby dobrze rzucić to w pizdu, ale przegrywam, bo często w taki sposób zabijam nudę wieczorem :nuts:
  • 41 / 4 / 0
Zrob co uwazasz. Ja raz na poczatku kariery do 600 mg, najebalem sie woda na zgona. To ze 3 dni jak Ty, bol brzucha i ucisk w miejscu watroby. Ale mlody bylem to organizm silniejszy, tylko to ze mi przeszlo to nie znaczy ze tyczy sie to kazdego z nas. Najlepiej do lekarza albo chociaz zrob badania watroby. Dobry jest hepatil na watrobe. Bez recepty i lepszy od silimarolu.
Uwaga! Użytkownik maniekxxx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
A ja myślę że może samo przejść, ale oczywiście badania wątroby dobrze zrobić. Sulfo tak działa, że rozmiękcza kupe, do tego jak mówisz złe odżywianie cały tydzień też mogło mieć wpływ. Do tego najgorsze połączenie dla zdrowia czyli thiocodin i piwo też mogło mieć wpływ.

Poobserwuj następne 2-3 dni, zbadaj wątrobę. Suplementuj się esselivem.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 4 / 0
Eseliv i sylimarol stosuje sie dlugo w celu regeneracji a hepatil oczyszcza z toksyn znacznie szybciej poczuje ulge.
  • 5 / / 0
Też młody jestem także wierzę w to, że przejdzie. Zrobię morfologię jutro i kupię hepatil, zobaczymy co dalej, póki co trochę mi się polepszyło
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.