Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ja zacznę - zrobiłem maczanke na mdphp w proporcji 1/6, podkladem byl prawoslaz lekarski, maczanka testowana na szczurku z tolerancją. Po jednym nabiciu mowil ze spoko pobudzenie oraz czul sie lepiej. Po paru nastepnych brak efektow i poszedl spac. Maczanke moge uznac za nieudaną. Zastanawiam sie zeby dodac do tego nepa zeby bardziej nabrało płci. Jesli ktos robił taki mix to milo gdyby sie wypowiedział.
Zachęcam do pisania swoich odczuć zwiazanych z maczankami wlasnej roboty, przepisów na swoje ulubione oraz warte uwagi.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
tak tylko podejrzewam że robił coś na wzór tego jak się robi maczanki kana
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
użyj wyszukiwarki, było na forum wiele razy
jeśli jakaś dobra dusza chcę koledze odpowiedzieć na wszystkie pytania proszę to zrobić przez Prywatne wiadomości, nie zaśmiecajmy tego wątku
chyba że robicie to inną metodą, no to w imię nauki niech rozgorzeje dyskusja
- JSC
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.