Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ja zacznę - zrobiłem maczanke na mdphp w proporcji 1/6, podkladem byl prawoslaz lekarski, maczanka testowana na szczurku z tolerancją. Po jednym nabiciu mowil ze spoko pobudzenie oraz czul sie lepiej. Po paru nastepnych brak efektow i poszedl spac. Maczanke moge uznac za nieudaną. Zastanawiam sie zeby dodac do tego nepa zeby bardziej nabrało płci. Jesli ktos robił taki mix to milo gdyby sie wypowiedział.
Zachęcam do pisania swoich odczuć zwiazanych z maczankami wlasnej roboty, przepisów na swoje ulubione oraz warte uwagi.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
tak tylko podejrzewam że robił coś na wzór tego jak się robi maczanki kana
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
użyj wyszukiwarki, było na forum wiele razy
jeśli jakaś dobra dusza chcę koledze odpowiedzieć na wszystkie pytania proszę to zrobić przez Prywatne wiadomości, nie zaśmiecajmy tego wątku
chyba że robicie to inną metodą, no to w imię nauki niech rozgorzeje dyskusja
- JSC
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.