Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 306 / 15 / 0
Nie ma jeszcze takiego wątku wiec zakładam. Dotyczyć on bedzie robienia maczanek speedujacych. Mianowicie piszemy podkład jaki daliśmy, substancje/mix substancji, proporcje oraz działanie.
Ja zacznę - zrobiłem maczanke na mdphp w proporcji 1/6, podkladem byl prawoslaz lekarski, maczanka testowana na szczurku z tolerancją. Po jednym nabiciu mowil ze spoko pobudzenie oraz czul sie lepiej. Po paru nastepnych brak efektow i poszedl spac. Maczanke moge uznac za nieudaną. Zastanawiam sie zeby dodac do tego nepa zeby bardziej nabrało płci. Jesli ktos robił taki mix to milo gdyby sie wypowiedział.
Zachęcam do pisania swoich odczuć zwiazanych z maczankami wlasnej roboty, przepisów na swoje ulubione oraz warte uwagi.
  • 1876 / 193 / 0
MDPHP kryształ czy puder?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 306 / 15 / 0
Puder
  • 1876 / 193 / 0
To faktycznie coś mogło pójść nie tak, albo sort słaby :C
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 306 / 15 / 0
Sam nie testowałem, ludzie ogolnie na temat sortu pisali ze dobry. Czy jak dodam do tego nepu to powinno byc lepsze ? Jezeli nie to sugestie jakies co by podpasowalo ?
  • 4894 / 853 / 0
Jak się robi taką maczankę ? W czym się rozpuszcza substancję? I jak wygląda proces namaczania, suszenia?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
[mention]Szaman8[/mention] jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
tak tylko podejrzewam że robił coś na wzór tego jak się robi maczanki kana
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 4894 / 853 / 0
A gdzie dostanę aceton techniczny i czy warto robić taką maczane ? czy lepiej wapo prochu , kryształów? Tylko jak się wapuje z folii hexa ? Nigdy nie próbowałem może warto spróbować? No i czy to bardzo śmierdzi?

użyj wyszukiwarki, było na forum wiele razy
jeśli jakaś dobra dusza chcę koledze odpowiedzieć na wszystkie pytania proszę to zrobić przez Prywatne wiadomości, nie zaśmiecajmy tego wątku

chyba że robicie to inną metodą, no to w imię nauki niech rozgorzeje dyskusja
- JSC
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 15 / 0
No w skrocie rozpuszczasz w acetonie, zalewasz podklad i odparowujesz
  • 691 / 54 / 0
A zamiast acetonu nie lepiej użyć spirytus?
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.