ODPOWIEDZ
  • 5785 / 1185 / 43
Wątek głównie dla miłośników kopa podania IV. Ale również dla tych, co nie chcą pokazać ryja. Zapraszam. Owijajcie kablem, dla lepszego efektu i pompujcie zaciskając pięści.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5785 / 1185 / 43
Haha, Stary jak u Sztigera i Doktorka. Świetnie. Ścieżki chwały.
U mnie to jest teraz luz, ale w wakacje to macabre breakdance.
Ten temat to przestroga dla tych, co zastanawiają się nad waleniem po kablach. Może się zrażą do tego.
  • 879 / 190 / 5
Zgienty pisze:
...
Ile razy dziennie to robisz, jeśli można spytać?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3448 / 718 / 9
Dopiero od 3 tygodni laduje. Mozna powiedziec, ze pierwsze koty za ploty. Dopiero teraz rozkminilem ze mozna szukac bata igla a nie wychodzic od razu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 839 / 67 / 0
@Zgienty to jest kurwa chore. Przy takim napierdalaniu nie będziesz miał kabli po dwóch latach. Moja rada - kup sobie pudełko igieł i poćwicz na wodzie (nie na metkacie).
I 1 igła = 1 wkłucie! Max 2. Dodam jeszcze, że te kable w które walisz często są dosyć płytko po zaciśnięciu stazy. Co za tym idzie - wbijasz się pod małym kątem i pilnujesz, żeby ten kat był tylko mniejszy, nie większy. Bo łatwo się przebić na wylot.

Ja chętnie bym wrzuciła swoje kable, ale raz, że ich nie mam, a dwa to bylibyście rozczarowani - mam mało blizn i nie wygląda to jakoś patologicznie. Myślę sobie, że jak zaliczę jakąś ketonową nockę to coś wrzucę.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3448 / 718 / 9
Spoko juz coraz bardziej ogarniam, chociaz trzeba z tym przystopować.

Mógłbym wrzucić aktualiczację: baty Zgientego wersja 1.01 trzy paki kota później, ale mi sie nie chce.
  • 1709 / 11 / 0
Zgienty pisze:
batman.jpg
Zaznaczam, że jestem początk(ł)ujący. Niedlugo bedzie temat Wasze Chuje/Cipki.
Ja też początkujący ale Twoja ręka przy moich obu to pikuś :scared: mam króciutkie bardzo ale zajechane ścieżki do granic. W pachwine sie nie chcę bawić, raz tylko mi laska robiła szota na raz jak febre miałem brrrr
  • 5 / / 0
[ external image ]

Ponad 2 lata walenia po kablach, dużo stimsów typu 3mmc, mefedron etc no i oczywiście opiaty, od ponad pół roku codziennie conajmniej 2-5x dziennie bupra w ilości antyskretowej.
  • 3448 / 718 / 9
W ogóle nie widać, żebyś coś walił. A ta blizna to od kolki? Już miałem to obrobić w paincie i pozaznaczać kółkami gdzie można jebnąć.
  • 5785 / 1185 / 43
Tutaj, na powyższej fotografii, mamy klasyczny przykład zrostu. Chyba że się mylę. Dodatkowo żyły jej pouciekały, pochowały się. Pewnie strasznie to utrudnia Ci iniekcję. Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy.
@duldidaj, prosiłbym o wrzucenie zdjęcia. Edukacyjnie i informacyjnie. Po to ten temat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.