Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Empatia i orzeźwienie wzięły się pewnie z samej obecności kota (szczególnie, że jak piszesz nie masz na niego wielkiej tolerancji). Też mam kota i gdy mruczy siedząc mi na kolanach, to działa to antydepresyjnie. Prawie jak terapia poprzez jeżdżenie na koniu. Zazdroszczę Ci jednak "wystrzelenia" podczas przebywania z kotem. Mój kot działa na mnie raczej usypiająco, co nie pomaga mi w rozleniwieniu. Chyba potrzebuję aktywniejszego kompana.
Podsumowując, napisz nam co podałeś kotu, a wtedy będziemy mogli Ci pomóc,
~
Te kilka godzin to za mało, żeby aż 4mg klona zeszło. Ja po 1mg nie czułbym metkata prawie w ogóle. Klonazepam działa ok. 8h, czas półtrwania to prawie półtorej doby. Pewnego razu zjadłem klona 2mg, i po kilkunastu godzinach wrzuciłem 25I-NBOMe, nie poczułem nic. Dla klona musi upłynąć z doba. Dawka klona też jest wysoka.,..
Im wiem więcej tym mniej mówię
Zapobiegają psychozą, rozbieganiu, schizom i normują puls i bicie serca.
Wjazdu nie osłabiają, tylko częściowo dalsze działanie.
Benzo na pewno nie podbiją działania tego drugiego (serio...? Kto tu pisze że jedno drugie wzmacnia?)
Ciężko mi powiedzieć ile spłycają ale tak jak London pisze- bardziej normalizują efekt wystrzelenia, może trochę serce a na pewno i przede wszystkim – głowa.
Co za tym idzie – także to co lubimy w kocie najbardziej
"Rutyna to rzecz zgubna "
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów