Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 277 / 3
Na wstępie informuję, że nie jestem pewien, czy aby na pewno dział dobry, ale żaden inny mi nie pasował. ;)

Moi drodzy, szukam idealnego narkotyku dla mnie (preferowane RC - ze względu na dostępność, czystość i cenę). Mówiąc "idealny", mam tu na myśli parę indywidualnych parametrów.

W swoim życiu przerobiłem trochę substancji (chociaż przy niektórych z was to pewnie nic ;) ), próbowałem różnych rzeczy z praktycznie wszystkich grup - no, nie licząc mocnych psychodelików, to nie dla mnie.
Szukam "idealnego" narkotyku, więc doszedłem do wniosku, że najlepiej zapytać speców.

Czego oczekuję?
Oczekuję miłej, relaksacyjnej fazy, z jak najmniejszym "rozpierdolem". Cenię sobie sprawny umysł zarówno w czasie fazy, jak i po (długofalowo), co wiąże się z kolejnym wymaganiem: mały/niezauważalny wpływ na zdrowie. Chcę czegoś, co nie zniszczy mnie (ponownie) w czasie brania, jak i po. Żadnych krzywych wkrętów, zbyt dużego "nieogaru" czy problemów z sercem. Oczywiście, lekko podwyższony puls nie jest powodem do paniki, ale gdy serce chce mi wyskoczyć z klatki piersiowej, to już nieco gorzej.
Nie chcę także mieć jakiejś zbyt dużej zwały następnego dnia czy problemów z zaśnięciem (chociaż benzo mam zawsze pod ręką).

Czego nie oczekuję?
Wiem, że moje wymagania są dosyć spore, dlatego pora to zrekompensować. Nie oczekuję jakiejś super euforii czy mega fazy, nie szukam "wyjebania" w kosmos. Nie chcę brać w ciągu, niekonieczne są także duże dawki. Góra raz na tydzień, żeby sobie pozamulać w domku po ciężkim dniu. Słowem, nie musi być "mocno". Lekki, rekreacyjny, przyjemny drag.

Post robi się przydługi, za co z góry przepraszam. :)
Jak dotychczas, dwie substancje mi najbardziej zapadły w pamięci: brefedron i 4-FMA. Nienachalna faza z dużą dozą przyjemności i jasnością umysłu. Pierwsza jednak nie jest dostępna nigdzie od jakiegoś czasu, a po drugiej jednak czułem zbyt duży wjazd na serce + spora bezsenność.
Nie muszą to być fenyloetyloaminy. alkohol również był fajny, ale zbyt zamulał i ograniczał sprawność intelektualną krótkofalowo.

Co jeszcze... Odpada trawa i wszelkie kannabinoidy (których chyba przerobiłem wszystkie dostępne obecnie na rynku - to droga donikąd; nie ten profil działania). GBL/GHB również odpada - może miałem lipny sort, ale wydaje mi się, że ta substancja słabo na mnie działa i powoduje tylko nudności. Odpadają również empatogeny takie, jak 5-MAPB, etylon czy 6-APB (robiłem parę podejść do tych substancji z różnymi dawkami, ale zawsze kończyło się otumanieniem, nikłą euforią i sporymi nudnościami).

To chyba na razie tyle. Przepraszam jeszcze raz za ścianę tekstu.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 1628 / 196 / 0
Jak podeszło Ci 4-FMA to spróbuj 3-FA. W moim wypadku ten drugi wchodzi mniej na serce i krócej trzyma co przekłada się na mniejsze zmęczenie organizmu. Natomiast jest bardziej stymulujący i w ogóle jakiś taki bardziej na + niż dostępne w tej chwili 4-FMA.

Swoją drogą to posyłam Ci PM ze źródłem brefedronu.
  • 2278 / 277 / 3
3-FA jeszcze nie miałem w ręku, więc chyba trzeba będzie spróbować.

Na PW nic nie doszło.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 76 / / 0
Fenetylamina pisze:
preferowane RC
Fenetylamina pisze:
mały/niezauważalny wpływ na zdrowie
Wybierz jedno. ;) Nie wiemy nic o długofalowych skutkach zażywania tych substancji, więc przyjmując je i tak narażasz się na ryzyko.
  • 418 / 1 / 0
niskie dawki 3mmc?
dużo osób chwali też małe dawki 25C-NBOMe, takie oscylujące koło 500 mikrogramów, jeśli się nie mylę. Psychodela jest niezauważalna, humor i odbieranie świata znacznie się zmienia, pozytywnie oczywiście.
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 5299 / 104 / 0
Moim zdaniem kolego będzie najlepiej jak swoje poszukiwania będziesz sam poszukiwał poprzez poszukiwanie nowych związków... na własną myszkę oraz skrzynkę pocztową. Co najwyżej ktoś Cię nakieruje; jednak niemniej lepiej po prostu na własną rękę. Piszesz widzę głownie o stymulantach a psychodeliki niet. Podejrzewam stąd zapewne słusznie całkiem, że i dysocjanty odpadają. Pisałeś widziałem także wszakże, że o puls się martwisz i serducho generalnie, no Ci napiszę, że stymulanty na dłuższą metę, a o tej właśnie dłuższej na myśli masz myśli - ni tędy droga. Owszem, małe dawki jakoś ujdą. Tolerancja jednak swoje robi a i czasem poniesie nierozwaga, to z kolei doprowadzi, że przysłowie "miało być tak pięknie a wyjszło jak zwykle" - wyjdzie jak zwykle prędzej czy później. trawki se zapal, piwa się napij... Są jeszcze opiaty ale tego nie polecam
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 319 / 7 / 0
2C-C dawki 30-40 mg są bardzo spoko.
  • 22 / 1 / 0
  • 1823 / 104 / 20
A pentedron? Średnio na RC się znam ale pentedron chyba spełnia większość warunków.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 677 / 1 / 0
pentek się raczej nie zalicza do tych z brakiem negatywnego wpływu na zdrowie %-D
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...