Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam- można pisać na priv.
nie będę chciał cie zabić
Pozdrawiam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
karbidcac2 pisze:Temat ciekawy, więc odświeżam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zależy bardzo dużo od nastawienia... no i od przyzwyczajeń :) Ja swojego czasu brałem dexa tylko w towarzystwie, i na prawdę, było fajnie. Oczywiście doświadczenie zupełnie innej kategorii niż samotny trip w łóżku, ale nie zmienia to faktu - że też było przyjemnie.
I dzięki za polecenie odpowiedniego wątku, może tam coś ciekawego się dzieje :)
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.