Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nurtuje nas (czyli mnie i moją dziewczynę) jaki jest potwierdzony (mniej lub bardziej) rekord jeśli chodzi o jednorazową dawkę heroiny (interesuje nas tylko administracja i.v., zresztą nikt chyba nigdy nie próbował wypalić np. 3 ćwiary na raz z folii
Pytamy czysto z ciekawości. Moja kochana was ciepło pozdrawia ćpunki, ostatnie dwa dni spędziła czytając ten wątek z zaciekawieniem. Mówi, żebym napisał, że dziękuje że piszecie wszystko co piszecie bo trafia to do niej i na chwilę obecną coraz bardziej i bardziej zniechęca ją do helupy. (HURA! Brawo ćpuny, tak trzymać, ratujcie mi narzeczoną. Więcej hardkoru, WIĘCEJ!!!) Poza tym jako, że jest to osóbka nietuzinkowa to wykrztałciła sobie z latami jakiś taki dziwny mechanizm który sprawia, że bardzo ją relaksuje czytanie wątków o heroinie, ludzkich dramatów i obrzydliwych sposobów na śmierć przez przedawkowanie. Go figure. No ale ja nie wnikam - w końcu to jest kobieta, a ja nie jestem kobieta, czyli że i tak szkoda czasu na szukanie porozumienia. Lepiej grzać (kodeinę!).
Oki, dzięki z góry za odpowiedź.
Kurwa czuje się jakbym wtargnął na jakiś teren prywatny [ external image ] Ok już starczy tego frywolenia
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Co do tych "rekordów" to wiem tylko, że po 250mg i.v dostałam w grudniu zapaści, ale jak widać jestem tu z wami więc udało się moje serduszko przywrócić do normy, co jakoś nie zniechęca mnie do dalszego grzania.
Wasze rekordowo przeżenione sorty
biorac pod uwage ze zazwyczaj grzeje majke z apteki i wiem jak dziala na mnie 200mg morfiny to wychodzi ze ten nasz brown ma dobrze ponad 80%helu w helu bo taka setka jest w chuj mocniej niz po 200mg majki.
moj rekord to 5 bagsow i 3 szaraki 2mg klona alkohol - bylo zajebiscie ale nie przedawkowalem
no i nie zapominajmy, że czysty hel jest w chuj mocniejszy od majki.
moj rekord iv to jednorazowo 600 mg acetylowanej
palone? gram brałna
aczkolwiek znam ludzi, którzy swego czasu palili więcej . nie wiem dlaczego uwazasz ze palenie >=3 cwiary jest niemozliwe. są ludzie, ktorzy nie chcą się kłuc i w dodatku ich na to stac
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.