Piszę pracę licencjacką na temat narkotyków i brakuje mi kilku wypełnień ankiety.
Byłbym bardzo wdzięczny za wypełnienie.
http://www.ankietka.pl/ankieta/137905/narkotyki.html
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Poza tym - głupawe pytania. To jest do licencjatu serio? Bo poziom całości odpowiada raczej gimnazjalnemu referatowi z WOSu, czy jak to się tam teraz nazywa...
Naukowcy w kwestiach związanych z "ideolo" to dziś kuglarze i czarownicy od smażenia gówna na patelni; apeluję do autora: bądź niezależny, albo zajmij się innym tematem bo do tematów "ideolo" trzeba mieć mocne łokcie lub porzucić ten temat na rzecz bardziej neutralnego gruntu badawczego.
Rozmawiałem z promotorem i nie zgodził się na inne pytana, ludzie oceniający to maja za małą wiedze na ten temat, dlatego ankiete uogólniłem. W innych działach staram się przedstawić narkotyki z "innej strony" i mam nadzieje, że to przejdzie. A i bardzo dziękuje, za wypełnienie,
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.