Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
Witajcie,
Miałem ostatnio okazję zakupić legalny fakehash od jednego z vendorów.
Kleiło się to do rąk niemiłosiernie, brudziło, okropnie śmierdziało, miało tragiczną, bardzo plastyczną, rozpadającą się konsystencję.
Reasumując - porażka.

Pomijając już szkodliwość samych syntetycznych kannabinoidów, w tym substracie mogło być dosłownie wszystko.
Chciałbym zrobić na własny użytek jakąś niewielką kosteczkę, którą mógłbym sobie na co dzień palić i nie przekręcić się po tygodniu.

Tu pojawia się pytanie - jakie gotowe bazy do fakehahu polecacie?
  • 310 / 5 / 0
Apeluje o to od dawna fahe haszów powinno sie ZABRONIC podkładem 50 % jest szare mydło, :kotz: 30 % vikol+coś, :kotz: 10% polimery(guma do żucia) :kotz: 10% to może jakieś mieszanki ziołowych eksperymentów lepsze lub gorsze (ja spotykam sie raczej z tymi gorszymi).
Ostanio zdobyłem całkiem przyzwoity haszyk na bazie czekolady ale aż strach pomyśleć jakie były produkty spalania tego :kotz:

I Pytanie brzmi PO CO? jedynym powodem jest chyba opychanie tego gówna nie obeznanym jako kość, za co powinna byc kara wieżienia :#:

FAKEHASHOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!! WAPORYZACJA to przyszłość :heart:
  • 142 / 1 / 0
Takie same wrażenia !!! A miało być cacy a nawet ładnie wyglądało ale to totalny kibel-jak pojawi się coś godnego uwagi i ogarniecie to dajcie znać.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 59 / / 0
współczuje wam takich haszy ja pale fake hasz zrobiony z konopi włóknistej i jest kozak maczanki zresztą też pale na konopi zrobione
  • 142 / 1 / 0
Dobry fake się pojawił do sprawdzenia w dziale Sprzedawcy, baza właściwie neutralna w smaku i zapachu nie klei się, dobrze się spala. Można spytać o samą bazę bo osobiście to kana bym zmienił.
Polecam
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 3 / 1 / 0
siema. jak poprawic smak fake hashu?
  • 3 / / 0
a ja słyszałem o robieniu fakehashu z żywicy. żywice się mieszało z kannem i wiem że później się prasowało i wychodziło jak hash
  • 44 / 3 / 0
kondzioooo23 z jakiej żywicy.To raczej niemądre palić żywice chyba że mówisz o żywicy z huj wi jakiego drzewa ;) Z Żywicy sie robi kalafonie do lutowania więc prędzej byś się udusił niż zjarał.
  • 1425 / 80 / 0
Wie ktos z czego oprócz szarego mydła (sic) robi sie bazy fake hash'u?

Czego używa się jako spoiwo?
  • 1874 / 96 / 127
up, Wosk pszczeli.
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.