Kochane ćpuny! Oceńcie mój przepis i dodajcie swoje propozycje na modyfikacje. Chciałbym, żebyśmy skopcili się tak, żeby było przyjemnie, a nie zmulili. (Ostatnio palę raz na kilkanaście dni (rzucam ;)) a i ona jest raczej okazyjną palaczką).
Przepis na Romantycznego Jointa by Scone:
-cannabicae indica (jak mi się uda to sativa)
-turnera diffusa (damiana) -w roli afrodyzjaku
-bibułka wrap smakowa
-ciutka melasy smakowej(?)
Piszcie jak Wy byście go przyrządzili i jakie proporcje skuniacza (prawdopodobnie moc 8/10 gdzie 10 to moc dobrej amnezji/mazara).
Motywacja to para ściśniętych piersi i nie tylko, więc liczę na Waszą międzyćpuńską pomoc i inwencję :D.
tytoń aromatyczny za bardzo smakuje tyteksem, a dla mnie mieszanie mj z t tak, żeby ten drugi choć trochę kamuflował jej wyborny żywiczny smak jest grzechem :).
Może można kupić gdzieś takie aromaty, jak były w dopach? Tylko nie tak chemiczne jak ten jeżynowy...
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.