Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
witam
kiedyś chcialem przytyć i zamowiłem z jakiejś tam stronki syrop megace bo wszyscy go polecali..
gdy dotarł do mnie to okazało się,że on jest na anoreksje (może mam bo waga moje to 60kg a wzrost 180) i dla osób po chemio-terapiach.
stwierdziłem,że sprzedam 2syropy i znalazl się kupiec z USA..wysłałem paczkę zagraniczna i teraz dopiero pomyslałem,że słuzba celna może zatrzymac towar? Co powiedzieć gdy paczka zostanie zatrzymana? Co mi grozi za wysylke? Nie byłem swiadom,że wysyłam coś nielegalnego bo to chyba jest na recepte..
Ktoś pomoże???
  • 1 / / 0
Ignorantia iuris nocet - nieznajomość prawa (przepisów) nie zwalnia z jego przestrzegania , to że nie wiedziałeś może być okolicznością łagodzącą , tylko na pewno zastanowi ich skąd ty miałeś lek na receptę (którego jak podejrzewam ) nie powinieneś mieć i kto Ci go przepisał/sprzedał . Lepiej dobrze sobie to poukładaj bo możesz mieć poważne problemy.
PS głupotą było załatwienie tego specyfiku i chęć dalszej sprzedaży , ale to tylko moje zdanie.
  • 9 / / 0
tak swoja megace to wielkie gowno. Skutki uboczne ma straszne... poczytaj dokladnie sobie o tym. Nie chce tutaj wykladu na ten temat robic, bo za duzo pisania. Juz zdecydowanie lepszy jest gowniany metanabol niz ten syf...
Tak jak kolega dokladnie napisal lepiej na wszelki wypadek sie przygotuj, wymysl dobra wersje i pamietaj o szczegolach.
  • 104 / 1 / 0
Jakoś sklepy etnobotaniczne wysyłają różne specyfiki i zawsze przypał ma odbiorca, a nie nadawca, czyż nie?
Uwaga! Użytkownik ecikpecik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.