kiedyś chcialem przytyć i zamowiłem z jakiejś tam stronki syrop megace bo wszyscy go polecali..
gdy dotarł do mnie to okazało się,że on jest na anoreksje (może mam bo waga moje to 60kg a wzrost 180) i dla osób po chemio-terapiach.
stwierdziłem,że sprzedam 2syropy i znalazl się kupiec z USA..wysłałem paczkę zagraniczna i teraz dopiero pomyslałem,że słuzba celna może zatrzymac towar? Co powiedzieć gdy paczka zostanie zatrzymana? Co mi grozi za wysylke? Nie byłem swiadom,że wysyłam coś nielegalnego bo to chyba jest na recepte..
Ktoś pomoże???
PS głupotą było załatwienie tego specyfiku i chęć dalszej sprzedaży , ale to tylko moje zdanie.
Tak jak kolega dokladnie napisal lepiej na wszelki wypadek sie przygotuj, wymysl dobra wersje i pamietaj o szczegolach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.