Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio byłem na EKG i stwierdzili u mnie zaburzenia przewodnictwa środkomorowego, na wikipedii wyczytałem, że może być to spowodowane lekami. Tu nachodzi moje pytanie, czy to przez Acodin (w tej formie brałem DXM)? Jak na razie brałem go jedynie 3 razy (10, 30 i 45 tabletek).
Z forumowych ćpaków najprędzej wintermute miałby wiedzę na ten temat. Zapytaj w dziale DXM.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
A czy poczujesz się lepiej jeśli ktoś Ci powie że tak, to przez Acodin? Równie dobrze możesz mieć tą dysfunkcję od lat tylko żaden z tych lewusów w fartuchach nie był w stanie tego wykryć. Możesz powiedzieć lekarzowi że leczyłeś kaszelek Acodinem, pewnie i tak to oleje bo nie ma żadnych dowodów na takie skutki uboczne zażywania dxm.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.