Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Interesuje mnie czy mieliście kiedyś przeskok sytuacyjny. 8-(
Moze cały czas tak macie.Przez przeskok sytuacyjny rozumiem to kiedy jest dana sytuacja i nagle zdarza sie nastepna.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2011 przez sieka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 640 / 7 / 0
To tak jak idziesz ulicą na przykład i nagle jest inna sytuacja,jesteś gdzie indziejrobisz coś innego. :nuts: :nuts:
  • 3127 / 28 / 0
Nie miałem tak, ale to objaw przedawkowania.
High, how are you?
  • 640 / 7 / 0
Acha.To nieźle.Pozdro.
  • 1052 / 77 / 0
Moj ziomek tak mial po bardzo, bardzo duzej ilosci papierow (4 albo 8, raczej 8), raczej z LSD
  • 3127 / 28 / 0
Tak, ten efekt sie pojawia przy wysokich dawkach, rozpieprzenie pamięci krótkotrwałej.
High, how are you?
  • 5985 / 1238 / 43
Również po dużej ilości benzydaminy , ciekawy efekt.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Po 4-AcO-DMT, 30mg. Nie było mnie przez parę minut.
  • 1530 / 10 / 0
Po pierwszych jaraniach zioła tak miałem.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 45 / / 0
Jak zmixuje alko i clony to tak często mam i raz po glbu ;p
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.